Radko Gudas
Premium
28. ledna 2019 • 16:00

Gordon je jako bývalý brankář trochu blázen. Výměny? Na to je hráč malý pán

Autor: Radko Gudas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kromě víkendu pro zápas All Star Game jsme si vybírali taky volný týden, takže jsme měli osm dní dovolenou. Byli jsme s Michalem Neuvirthem a ještě s Michaelem Rafflem a našimi rodinami na Jamajce, na severním pobřeží v Trelawny, mezi Ocho Rios a Montego Bay. Pronajali jsme si tam chatičku, děti si mohly hrát v bazénku, byli jsme plavat s delfíny, na vodopádech, podívat se na zvířátka, udělali si pohodičku, poslouchali reggae.



Odpočinuli jsme si, jen tam docela byli komáři, měl jsem nějakou alergickou reakci, takže jsem celý týden smrkal. Ovšem pauza před závěrem sezony přišla vhod, vyčistili jsme si hlavy. Vraceli jsme se v neděli, dneska nás čeká první zápas po přestávce. Máme jich před sebou ještě třicet pět.

Mezitím se ve Philly stala spousta věcí. Po generálním manažerovi vyměnili taky trenéra. Místo Hakstola přišel Scott Gordon, což není úplně cizí člověk, pár hráčů zná z farmy. V danou chvíli to bylo optimální řešení. Po jeho příchodu jsme si sedli, ukázal nám pár věcí, o kterých si myslí, že nám chybí, co bychom měli změnit, co zachovat, kam to posunout. Je vždycky dobré si věci ujasnit, Gordon přinesl zase jiný, nový pohled a mužstvu to pomohlo. Je trošku komunikativnější, než byl Hakstol, i když jako bývalý gólman je taky trošku blázen.

Taky jsem zaslechl, že bych se hodil do Toronta. Blíží se uzávěrka přestupů a spekuluje se o výměnách. Tohle jsou však věci, na které nedosáhnu, nemá cenu se v tom babrat. Pořád patřím Philly, a jestli si myslí, že by to týmu pomohlo, kdybych odešel

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud