Tomáš Nosek
Premium
24. ledna 2022 • 17:10

Na unavené nohy mám rád ledový bazén. Co se v NHL děje po zápase?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ TOMÁŠE NOSKA | V sobotu jsme vyhráli posedmé s posledních osmi zápasů, takže nálada je tady určitě lepší, než když jsem vám psal minule. Před měsícem jsem říkal, že zbývá ještě přes padesát zápasů do konce a je čas se rozjet. V dlouhodobé části jsou vždycky lepší a horší fáze, teď jsme zrovna nahoře. Budeme se snažit, aby to vydrželo co nejdéle. Zkusím vám dnes trochu přiblížit, co se děje u nás po zápase, když skončí televizní přenos.



Nejdřív mezi sebou vyzdvihneme výkon jednoho hráče, který dostane puk z utkání. Tohle na všechny možné způsoby funguje asi ve všech týmech. Někdy máme napsané cvičení, workout, co si máme pak udělat, někdy je to jen na nás. Když je to druhá možnost, někdo má rád, když se jde vyjet na kolo, jiný se protáhne, jde na masáž nebo do vířivky. Já si jdu většinou trochu zacvičit, protáhnu se a pak vlezu do bazénu s ledovou vodou. Mám to rád, nemám pak po zápase tak unavené nohy.

Když jsme na tripu, v kabině je vždycky po zápase i nějaké jídlo, pizza, sendvič, něco podobného, abychom hned doplnili kalorie. V Bostonu se pak každý nají doma. Občas tedy probíhají i týmové akce, že si jde víc kluků sednout spolu na večeři.

Na každém trenérovi pak záleží, jaký má přístup k hodnocení zápasu. Když to tak vezmu, v Česku i v Americe platí, že je hodně individuální, jestli chodí utkání rozebírat hned, když skončí, nebo si všechno nechává až na druhý den. Většinou se dá říct,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud