Zdeněk Janda
20. září 2012 • 08:56

Ještě že ho ten český hokej má... Jágr je jen jeden, važme si ho

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokej si může gratulovat, že má ve svém středu zrovna Jaromíra Jágra. V době, kdy fotbal dusí skandály a je na pokraji další aféry, která otráví fanoušky, hokej čeká skvostné období. To odstartovalo už včerejším vyprodaným šlágrem v pražské O2 Areně.



I to se podařilo hlavně díky němu. A nejen to. Byl to právě Jágr, kdo se osobně zasadil o to, aby všechny zámořské hvězdy mohly nastoupit. Noc strávil s telefonem u ucha, bombardoval postupně všechny své známé. Až přes Brendana Shanahana skončil u Garyho Bettmana, nejvlivnější hokejové persony planety.

A vyšlo to. V Praze mohly hvězdy nastoupit, fanoušci nemuseli plakat a cítit se podvedeni. A už vůbec nepřekvapuje, že transferkarty vyřídil nejen pro sebe a kladenské hráče, ale i pro slávisty Červenku se Sobotkou.

Kteří, mimochodem, jeho Rytíře včera potopili... Takový je přesně Jágr. Osobnost, která z hokeje dělá úspěšný a sledovaný sport. A to i přesto, že ve 40 letech už na ledě nevládne jako dřív. Jsou i lepší, jako třeba včera Červenka. Ale Jágr je jenom jeden. Važme si ho.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud