Zdeněk Janda
25. listopadu 2019 • 10:01

Jágr a spol. ještě pozlobí! Jen se záchranou na něj nechoďte

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když Jaromír Jágr během sezony po jednom ze zápasů dostal otázku, jestli je spokojený, že Kladno není nejhorší, zamračil se: „Takhle na to nekoukám. Vždycky máme jen nejvyšší cíle. Já chci vyhrát titul!“ Bylo cítit, že ho dotaz popudil a nekoresponduje s jeho náhledem na hokej, ale i na život.



Už před sezonou při ambicích mluvil podobně. „Možná se tomu někdo bude smát, ale já chci extraligu vyhrát.“ Byly situace, kdy se to jevilo opravdu legračně. Ale teď zrovna ne. Rytíři zvládli otočit včerejší partii s tonoucími Pardubicemi, na které už aktuálně mají desetibodový náskok.

V tabulce se vyhoupli na deváté místo, takže jsou v desítce. Jágrův klub nemíní mezi elitou být jenom za komparzisty. I když rozhodně nemá vyhráno a v tabulce se pořád spíš musí dívat pod sebe než nahoru, jednadvacet odehraných zápasů ukazuje, že aktuální adepti na sestup jsou jiní než parta kolem slavné osmašedesátky.

Pardubice a Litvínov. Tradiční bašty, které se mrzutě krčí u dna. Kdežto Kladno se dostalo do klidných vod. A může ještě pozlobit i ty nahoře. Se slovy o nejhorším prostě na Jágra nechoďte.

Jaromír Jágr smutní po porážce v Liberci
Jaromír Jágr smutní po porážce v Liberci

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud