Jan Jaroch
30. srpna 2022 • 20:09

Češi před ME za manekýny: Daleko za komfortní zónou. Krejčí neznal modelku

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Červený koberec, supermodelka Karolína Kůrková u mikrofonu a módní přehlídka v podání českých basketbalistů, kteří prezentovali nové obleky partnerské firmy připravené speciálně pro EuroBasket. Netradiční defilé habánů zvyklých na tepláky a mikiny s kapucou zaujala v galerii Harfa nejednu slečnu.



„Že říkaly, že jsem byl nejhezčí? Jééé, děkuji. To je fajn, ještě že jsem na ten rozhovor přišel,“ smál se kapitán Vojtěch Hruban, který si však o schopnostech modela, ať už vlastních nebo ostatních borců z týmu, příliš nenamlouval.

„Taková módní přehlídka je hodně mimo naši komfortní zónu, ale když se to lidem líbilo, tak proč ne. Je fajn mistrovství i takhle propagovat,“ pravil.

„Myslím, že nikdo z nás se na mole necítí dobře. Jsme radši na hřišti v dresu, aby se na nás lidi dívali spíš tam než tady,“ prohodil Jan Veselý s nadhledem dvaatřicetiletého veterána protřelého při sbírání cen včetně euroligového MVP všemožnými příležitostmi.

To zelenáč týmu Vít Krejčí působil nadšeněji. „Byla to nová zkušenost pro všechny. A myslím, že jsme si to všichni užili,“ vyprávěl a omlouval se, že moderátorku a celebritu první velikosti Kůrkovou, jejíž tatínek hrával basketbal a která pomáhala při české kandidatuře na EuroBasket, neznal.

„Věděl jsem od Satyho, kdo to je, ale do té doby jsem o ní nevěděl. To se omlouvám,“ krčil rameny Krejčí, jenž už od pondělí trénuje v O2 areně s týmem stejně jako po nemoci se vracející Jaromír Bohačík.

Až na Satoranského se marodka začíná vyprazdňovat, což přispívá k lepšící se náladě týmu. Stejně jako společná večeře nad gulášem a tatarákem, kterou absolvovali v pondělí.

„Měli jsme tohle léto spoustu problémů. Teď jsme rádi, že jsme najednou zase komplet a že do toho můžeme jít naplno a s čistou hlavou. Myslím, že do turnaje půjdeme s úplně jiným nastavením. Všichni víme, že teď se bude lámat chleba,“ těšilo kapitána Hrubana.

Zdroj životní radosti? Basketbal. Parťáci z národního týmu otevřeně o Satoranském
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud