Marie Sehnálková
2. září 2022 • 19:30

Agent o léčbě Satoranského: Bylinky i přístroj z USA, předvedl NBA výkon

Autor: Marie Sehnálková, inf
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozehrávač Tomáš Satoranský po zranění kotníku nechyběl v pátečním zápase českých basketbalistů s Polskem (84:99) na startu mistrovství Evropy před nabitou O2 arenou v Praze. „Co se týče rehabilitace, Tomáš si to diriguje úplně stejně, jako si to diriguje na hřišti,“ prozradil ve studiu iSport.cz jeho manažer Phillip Parun. Řekl také, co všechno musela česká basketbalová hvězda udělat proto, aby mohla do zápasu domácího šampionátu nastoupit.



Rozehrávač Tomáš Satoranský po zranění kotníku se nakonec objevil v dvanáctičlenné nominaci českých basketbalistů na mistrovství Evropy, do kterého v pátek nastoupilli svěřenci Ronena Ginzburga. Zda-li skutečně nastoupí do prvního zápasu s Polskem, bylo do poslední chvíle nejisté.

Nakonec mu to ovšem zdravotní stav umožnil.

„Tomáš se zranil na zápase v Hamburku. Ještě ráno přišly výsledky z rentgenu a v ten okamžik jsme za nenahraditelné podpory manažera reprezentace Michala Šoba spustili akci a zajistili všechno, co bylo okolo Tomáše potřeba udělat. Dirigoval si úplně stejně, jako si to diriguje na hřišti,“ řekl Phillip Parun, manažer Tomáše Satoranského.

Třicetiletý lídr Satoranský si poranil pravý kotník 19. srpna na turnaji v Hamburku na začátku druhého poločasu utkání s domácím Německem. Došlápl nešťastně na nohu soupeře. Od té doby je letní posila Barcelony z Washingtonu v péči specialistů včetně Navina Hettiarachchiho z NBA.

„Jakmile dáte Tomášovi setinu promile, že existuje naděje, dokáže to vzít do úplně jiného levelu. V pondělí ráno jsme byli u pana profesora Koláře, pak u pana doktora Římana na Františku, přicestoval taky Tomášův fyzioterapeut, na kterého je zvyklý. Denně měl zábaly, bylinky, z Ameriky mu přicestoval speciální elektromagnetický přístroj na kotník,“ prozradil Parun.

„Když se do něčeho zakousne, tak je jeho přístup naprosto fenomenální. Byl to NBA výkon v rehabilitaci,“ dodal manažer.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud