23. srpna 2019 • 11:20

Luxusní místa na USA za 25 tisíc? Vtip! Výhled naštval i herce Crowea

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

vné basketbalové utkání mezi Austrálií a USA sice sledovala v Melbourne rekordní návštěva, zdaleka ne všichni z více než 50 tisíc diváků na Marvel Stadium byli se zážitkem spokojeni. Jedním z těch, kteří si stěžovali na špatnou viditelnost, byl slavný filmový herec Russell Crowe.



Představitel oscarového Gladiátora si na atraktivní zápas pořídil vstupenky přímo na plochu. Na té však bylo několik desítek řad za sebou, takže navzdory tomu, že kurt byl zhruba o metr vyvýšen, sledovali fanoušci zápas spíše na kostce pod zataženou střechou stadionu.

Zápas Austrálie - USA se hrál na fotbalové stadionu a přišla historická návštěva...
Zápas Austrálie - USA se hrál na fotbalové stadionu a přišla historická návštěva...

"1500 dolarů za tenhle výhled. To si ze mě děláte legraci. Pokud jste nebyli mezi 50.000 diváky na stadionu a koukali jste se doma na televizi, udělali jste dobře," napsal na twitteru Crowe, jenž za lístek zaplatil v přepočtu 25 tisíc korun.

Program MS - kdy hrají Češi?

1. září (14:30 SEČ): Česko - USA
3. září (10:30 SEČ): Japonsko - Česko
5. září (10:30 SEČ): Turecko - Česko

Stížnostmi diváků se už začala zabývat australská organizace na ochranu spotřebitelů. Fanoušci navíc kritizovali fakt, že se v dresu USA nepředstavily největší hvězdy NBA.

Už před zápasem australská média uvedla, že někteří diváci vstupenky vrátili, protože si je pořídili na základě propagačních materiálů, na nichž byli zobrazeni Lebron James a Stephen Curry. Ti ale stejně jako mnoho dalších slavných hráčů ve výběru Spojených států pro mistrovství světa chybějí.

Zápas skončil vítězstvím Američanů 102:86, odveta se hraje na stejném místě v sobotu.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina K
Články odjinud


Články odjinud