18. června 2021 • 08:20

Milwaukee porazilo Brooklyn, rozhodnout musí sedmý zápas série

Autor: ČTK, mas
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Milwaukee v play off NBA porazili doma Brooklyn 104:89 a vyrovnali stav série na 3:3 na zápasy. O postupu do semifinále tak rozhodne až sedmý duel. Hrdiny Bucks byli Khris Middleton s 38 body a deseti doskoky a Giannis Antetokounmpo, který k 30 bodům přidal 17 doskoků. Nets k ukončení série nepomohlo ani 32 bodů Kevina Duranta.



Brooklyn v této sezoně na hřišti Milwaukee nevyhrál a šanci nedostal ani tentokrát, když v zápase ani jednou nevedl. Bucks si už v první čtvrtině vytvořili náskok 13 bodů a vedení drželi až do konce. V poslední čtvrtině sice Nets rychle snížili šňůrou 10:0 na rozdíl pěti bodů, ale vzápětí sami dovolili soupeři sérii 14:0 zakončenou důraznou smečí Antetokounmpa po doskoku a bylo rozhodnuto.

Durantovi, který v minulém zápase famózním výkonem řídil vítězství, tentokrát trochu víc pomáhal se zraněním bojující James Harden, autor 16 bodů a sedmi asistencí. V útoku se ale Brooklyn bez Kyrieho Irvinga spíš trápil a teprve potřetí v sezoně dal méně než 90 bodů. Tedy stejně jako tři hráči Milwaukee, v jehož dresu Antetokounmpovi a Middletonovi, který si vytvořil 38 body osobní rekord v play off, sekundoval i Jrue Holiday s 21 body.

„My si nepřipouštěli tlak a prostě hráli basketbal. Ano, kdybychom prohráli, byl by to pro nás konec sezony, ale je to jen hra, která má být zábavou. A hrát tyto zápasy o všechno, to je největší zábava,“ řekl Middleton.

Milwaukee mělo navrch v protiútocích, při kterých soupeře přehrálo 26:4. „To nás zabíjelo. V tom byli opravdu silní a my nebyli schopni jejich protiútok zastavit,“ litoval kouč Brooklynu Steve Nash.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud