12. prosince 2012 • 13:08

Hráč se tahal se sudím o míč, pak po něm hodil zubní chránič

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sám to nazval dětinským chováním. Což sedí. Když totiž v NBA ujedou hráčům nervy, jsou často vyloučeni za nesportovní fauly nebo nadávky. Jenže basketbalista Amir Johnson vyfasoval trest za kuriózní prohřešek – přetahoval se o míč s rozhodčím. A když ho sudí David Jones poslal po chvíli tahání ven, hráč po něm hodil ještě ústní chránič. Dostal distanc na jeden zápas. 



Toto se moc často nevidí. Možná tak ve školce nebo na základní škole. „Je to tak, přetahovali jsme se o míč jako malé děti. Bylo to od nás obou dětinské,“ popisoval svůj prohřešek Amir Johnson.

Basketbalista Toronta Raptors totiž nebyl během utkání s Portlandem příliš trpělivý a poté, co soupeř J.J. Hickson házel trestné hody, chtěl si po jeho prvním úspěšném pokusu míč vzít.


Jenže to už ho držel v ruce rozhodčí David Jones, který se chystal Hicksonovi vrátit míč pro další pokus. Jenže s tím Johnson se nesmířil a začal se s rozhodčím o míč přetahovat.

Tomu však po chvíli došla trpělivost a hráče Toronta vyloučil.
„To by se nemělo stávat, ztratil jsem svůj klid. A omlouvám se za to. Nikdy jsem nebyl vyloučen po něčem takovém,“ pokračoval Johnson.

V tu chvíli se ale basketbalista neudržel a na sudího ihned vystartoval. Okamžitě ho tak obklopili spoluhráči, kteří ho raději drželi. Johnson tak alespoň mrštil po sudím ústní chránič.
 „Oba jsme toho mohli nechat. Jak říkám, bylo to dětinské. Plus ode mě, jak jsem na to pak reagoval…“ kál se Johnson.

Za tento prohřešek dostal distanc na jeden zápas. Pokuta ho nicméně minula.

VIDEO: Kuriózní vyloučení Johnsona

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud