15. června 2017 • 11:49

Sagan pobavil vítězným tancem v cíli. Ve Švýcarsku natáhl unikátní sérii

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Peter Sagan je cyklistickým fenoménem a při středeční etapě závodu Kolem Švýcarska to opět potvrdil, když ovládl spurt v posledních metrech. Nebyl by to ale slovenský showman, kdyby nezaujal i jinak. Své vítězství totiž oslavil originálním tanečkem, čímž pobavil fanoušky po celém světě.



Někomu je trnem v oku, další ho milují. Cyklista Peter Sagan ovšem ve středeční 5. etapě závodu Kolem Švýcarska opět ukázal, že do cyklistické špičky patří právem. Na konci závodu za sebou suverénním spurtem nechal všechny soupeře a v závěru si mohl dovolit zvolnit a za soupeři se ohlédnout.

Natáhl tak svoji výjimečnou sérii - ve švýcarském závodě vyhrává minimálně jednu etapu nepřetržitě od roku 2011. "Jsem za toto poslední vítězství šťastný, protože můj tým pro mě obětoval všechno. První etapa pro mě byla chaotická, ve třetí jsem výhru těsně minul. Dnes jsem se cítil velmi dobře," hodnotil dosavadní průběh závodu.

V generálce na Tour de France ovšem pobavil fanoušky také vítězným tanečkem na kole za cílovou páskou, když dal ruce z říditek a vlnil s nimi.  „Tak si teda zatancujme!“ napsal na svůj twitterový účet slovenský jezdec.

Jak je vidět, Sagan se nachází před vrcholem sezony ve velké pohodě.

Peter Sagan je cyklistickým fenoménem poslední doby. Zazáří i ve Francii?
Peter Sagan je cyklistickým fenoménem poslední doby. Zazáří i ve Francii?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud