21. října 2015 • 09:50

Kamery zabraly naháče, komentátoři dostali záchvat smíchu

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záběry nahých hráčů amerického fotbalu z týmu Cincinnati Bengals po zápase v Buffalu se objevily v reportáži stanice NFL Network. Komentátoři ve studiu se poté neudrželi a dostali nekontrolovaný záchvat smíchu. Televizní společnost se po protestech dotčených sportovců omluvila.



Cincinnati Bengals vyhráli v Buffalu šestý zápas sezony a jsou stále bez porážky. Během rozhovoru novináře Aberta Breera s cornerbackem Adamem Jonesem přímo v šatně Bengals bylo v záběru kamery zachyceno několik zadnic a dokonce jeden penis převlékajících se hráčů.

„Teď bude NFL Network považována za NSFW,“ posteskl si Breer na Twitteru a se zahanbeným smajlíkem použil heslo NSFW (not safe for work), které se na sociálních sítích přidává k obsahu, který by se neměl ukazovat v práci.

Průběhem rozhovoru byli zaskočeni i dva moderátoři ve studiu. Poté, co se jim ze šatny Bengals vrátilo slovo, se pár okamžiků nezmohli na slovo. Potom z nich vypadlo: „To teda byl rozhovor… Ano, opravdu zajímavé…“ Nakonec se oba nekontrolovaně rozesmáli.

VIDEO: Tento rozhovor byl opravdu netradiční

Situace pochopitelně naštvala hráče Bengals. „Proč mám dětem vysvětlovat, že je jejich táta nahý v televizi,“ zlobil se na Twitteru ofensivní tackle Andrew Whitworth. „Tohle je moje kancelář a v mé kanceláři bych se neměl převlékat. Každý den musím být před médii nahý, to není správně.“

V amerických profesionálních soutěžích je běžné, že mohou novináři po skončení zápasu pořizovat rozhovory s hráči přímo v šatnách. Protože si vedení NFL uvědomuje, že pro prezentaci ligy je přístup médií k hráčům zásadní, všichni musí povinně s novináři komunikovat. Kdo to nedělá, musí platit vysoké pokuty, čímž je známý hlavně Marshawn Lynch, running back Seattle Seahawks. NFL Network se Bengals už omluvila.

„Šlo o politováníhodnou chybu produkčního týmu,“ vysvětlil Alex Riethmiller, výkonný viceprezident NFL.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud