16. ledna 2017 • 15:37

Boj až do konce! Packers porazili favorita posledním kopem zápasu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do semifinále ligy amerického fotbalu NFL se probojovali vítězové základní části New England Patriots, Pittsburgh Steelers, Atlanta Falcons a také Green Bay Packers. Držitelé rekordních 13 mistrovských titulů ve čtvrtfinále vyřadili druhý nejlepší tým základní části Dallas Cowboys kopem v poslední sekundě utkání.



Green Bay vedené hvězdným rozehrávačem Aaronem Rodgersem vedlo většinu zápasu, nejvíce 28:13, ale favorizovaný Dallas v závěrečné čtvrtině mohutně dotahoval a půl minuty před koncem vyrovnal na 31:31. Tři sekundy před koncem ale Rodgers našel dlouhým pasem k postranní čáře spoluhráče, čímž vytvořil ideální pozici pro tříbodový kop, který Mason Crosby proměnil a zařídil těsné vítězství Packers.

Druhý tým Národní konference Atlanta postoupila přes Seattle Seahawks po výhře 36:20, Pittsburgh v duelu třetího s druhým týmem Americké konference udolal Kansas City 18:16, všechny body Ocelářů zařídil tříbodovými kopy Chris Boswell. Patrioti si poradili s Houston Texans 34:16 díky třem touchdownům Diona Lewise.

V semifinále se Patrioti utkají o postup do Super Bowlu s Pittsburghem a Green Bay vyzve Atlantu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud