24. března 2021 • 10:10

Skandál hvězdy NFL! Žaluje ho 16 žen, masáže či terapie se prý zvrhávaly

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna z největších hvězd NFL amerického fotbalu zažívá nepříjemné časy. Quarterback Houstonu Deshaun Watson čelí žalobě šestnácti žen - masérek, osobních trenérek či terapeutek, které ho obviňují ze sexuálně agresivního chování. Hráčův advokát naopak tvrdí, že byl Watson terčem vydírání.



Deshawnu Watsonovi se svět otočil vzhůru nohama. Loni v září podepsal s Houston Texans parádní čtyřletou smlouvu na 156 milionů dolarů a jako jedna z hlavních tváří NFL měl před sebou zářivou budoucnost. Teď je ale všechno jinak. Amerika v posledních týdnech sledovala sérii přibývajících žalob na pětadvacetiletého quarterbacka.

Obvinění se dosud objevilo šestnáct a ve všech jde víceméně o to samé. Watson podle nich dorazil na masáž či podobnou terapii a nutil při nich žalující ženy dotýkat se jeho intimních partií včetně penisu. Tři z těchto žen uvedly, že Watson během terapie ejakuloval, jedna dokonce uvedla, že Watson ejakuloval na její tvář a tělo, když mu masírovala třísla.

Quarterback veškerá obvinění popírá, k věci se zatím vyjádřil jen krátkým příspěvkem na Twitteru: „Nikdy jsem se k žádné ženě nechoval jinak než s maximálním respektem.“

Quarterback Houstonu Deshaun Watson čelí žalobě šestnácti žen
Quarterback Houstonu Deshaun Watson čelí žalobě šestnácti žen

Souboj právníků

Z případu je každopádně už velká kauza, v níž proti sobě stojí slavní advokáti. Žalující ženy zastupuje Tony Buzbee, který se soudil například se společností British Petroleum kvůli výbuchu na ropné plošině Deepwater Horizon, po níž do Mexického zálivu v roce 2010 unikla obří ropná skvrna.

Watsona zastupuje Rusty Hardin, jenž často pracuje pro sportovní celebrity a v minulosti zastupoval například basketbalového trenéra Rudyho Tomjanoviche, baseballistu Wada Boggse, quarterbacka Warrena Moona či running backa Adriana Petersona.

„Všechna obvinění, že Deshaun nutil nějakou ženu k sexuálnímu aktu, jsou zcela nepravdivé,“ prohlásil podle ESPN Hardin, který tvrdí, že se jedna z žalujících žen pokusila z Watsona za mlčení o incidentu vymámit 30 000 dolarů.

Watson byl Houstonem draftován v roce 2017 a rychle se stal jedním z nejlepších quarterbacků NFL. V minulé sezoně dokonce naházel nejvíc yardů z celé ligy, přestože Texans nasbírali jen čtyři vítězství.

Zklamaný Watson po sezoně požádal o výměnu do jiného klubu, aktuální skandál ale může jeho plány zhatit. Podle NFL insidera Benjamin Allbrighta si několik týmů, které o trejdu pro Watsona uvažovaly, věc rozmyslely kvůli možnosti protahování aktuální kauzy.

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud