11. července 2017 • 16:59

Koroptví útok na zadní pole! Kuriózní střet malý baseballista zvládl pohotově

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Olomouce jeli odrážet útoky místních Skokanů. Že budou žákovští baseballisté Arrows Ostrava na hřišti čelit i ataku vyplašeného zvířete, to nečekali. Kuriózní setkání zadního polaře Jana Kubaly s koroptví pohotově zachytil amatérský fotograf Jaromír Pigula.



„Tomu říkám nečekaný útok na zadní pole,“ komentoval s úsměvem Pigula kuriózní snímky. Sám byl překvapený, co se na hřišti během zápasu moravsko-slezské ligy mezi Skokany Olomouc a Arrows Ostrava seběhlo. Koroptev totiž byla v zadním poli solidně maskovaná, vyplašil ji až dlouhý míč, pro který běžel desetiletý Kubala.

Koroptev nečekaně vylétla přímo proti němu. Malý baseballista se v první chvíli leknul, ale akci pohotově dokončil, míč rozehrál zpět do vnitřního pole. „Dobře to skončilo, bez úrazu. Každý si šel, nebo letěl, svou cestou,“ dodal Pigula.

„Všimli jsme si, že na hřišti něco poletovalo, ale my jsme v Olomouci spíš bojovali sami se sebou,“ komentovala trenérka ostravského týmu Gabriela Šínová. „Ani Honza pak už nic neříkal, že by jej nečekaný nálet nějak rozhodil.“ Pro úplnost, dvojzápas olomouckých Skokanů s ostravskými Arrows skončil nerozhodně po výsledcích 9:5 a 7:9.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud