25. října 2017 • 07:24

Baseballová Světová série ve 40 stupních: v tílku vyrazila i svůdná Lady Gaga

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V historickém vedru začala baseballová Světová série. Na stadion Los Angeles Dodgers, kde se teplota blížila 40 stupňům Celsia, vyrazila i spousta celebrit. I zpěvačka Lady Gaga viděla výhru domácího týmu 3:1 nad Houston Astros. Dodgers vedou v sérii 1:0.



Ona, herec Dustin Hoffman nebo legendární basketbalista Magic Johnson viděli vítězství Dodgers 3:1, k čemuž přispěl skvělý výkon nadhazovače Claytona Kershawa a dva homeruny.

Hvězdný Kershaw zatím proslul špatnou bilancí v play off, ale letos se mu daří a formu potvrdil i v prvním finálovém zápase MLB. Odházel sedm směn, udělal jedenáct strikeautů a povolil jediný bod. Kershaw se stal prvním nadhazovačem Dodgers od roku 1965, který v zápase Světové série vyautoval jedenáct pálkařů.

Lady Gaga ukázala při příjezdu na Světovou sérii dost...
Lady Gaga ukázala při příjezdu na Světovou sérii dost...

„Aspoň netrvalo dlouho a člověk se brzy dostal do provozní teploty. Házelo se mi skvěle,“ pochvaloval si Kershaw po utkání velké vedro.

Los Angeles dostal do vedení odpalem za bariéru hned první pálkař utkání Chris Taylor a v šesté směně rozhodl dvoubodovým homerunem Justin Turner.

„V takovém horku letí míč mnohem líp. Kdyby bylo o pár stupňů míň, možná by to normálně skončilo v levém poli,“ uvedl Turner.

I nadhazovač Houstonu Dallas Keuchel se po Taylorově homerunu dostal do tempa a do sedmé směny držel domácí zkrátka, ale pak odpálil homerun i Turner. Zápas vyrovnal homerunem ve čtvrté směně třetí metař Astros Alex Bregman.

Utkání trvalo jen dvě hodiny a 28 minut a bylo nejkratší za posledních 25 let. Druhý zápas finálové série na čtyři výhry se hraje dnes znovu v Los Angeles. Za Dodgers bude nadhazovat Rich Hill, Houston postaví své eso Justina Verlandera.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud