20. srpna 2018 • 15:58

Pocta pro baseballisty. Utkání na Kotlářce navštívil velvyslanec USA King

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballisté Kotlářky Praha se mohou pochlubit velkou návštěvou. Na jejich víkendové utkání s městským rivalem Tempo Titans Praha dorazil americký velvyslanec Stephen B. King, který je sám velkým baseballovým fanouškem a v minulosti byl i aktivním hráčem. Kromě přátelského setkání s hráči i fanoušky zahájil dvouzápasovou sérii slavnostním nadhozem.



Americký velvyslanec svým nadhozem přinesl domácímu celku štěstí. Hráči Kotlářky, bojující v nadstavbové části extraligy o účast ve finále, před početným publikem smetli rivala z Tempa v sedmé směně 12:1. V prvním zápase zářil zejména nadhazovač Jan Novák, který potvrdil vynikající formu.

Start druhého zápasu už tak skvělý pro domácí tým nebyl, po několika nepřesnostech a zaváháních v obraně umožnili domácí soupeři v prvních dvou směnách hned čtyři doběhy. I když se podařilo brzy náskok stáhnout, dokázali Titáni vyhrát emotivně napjatý souboj 13:7.

King v průběhu zápasu ochutnal i pivo z provenience bývalého hráče a dlouhodobého příznivce Kotlářky Praha Adama Matušky, který se svým otcem na hřišti představil několik druhů piva z rodinného pivovaru.

Stephen B. King je americkým velvyslancem od loňského roku a dříve pracoval v FBI. Sám se považuje za velkého sportovního fanouška. V letošním roce dělal ambasadora během oslav Harley Davidson.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud