31. srpna 2017 • 22:08

Mrůzek je na European Challenge na Albatrossu po 1. kole třináctý

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfista Filip Mrůzek rozehrál výborně českou zastávku European Tour. V prvním kole turnaje D+D Real Czech Masters na Albatrossu u Prahy zahrál skóre -3 a je na děleném třináctém místě. V čele je Angličan Callum Shinkwin, který potřeboval ještě o tři rány méně.



Z dalších českých hráčů jsou díky paru na děleném 56. místě Petr Dědek junior, který se chvilku dokonce držel na druhé příčce, a Lukáš Tintěra. Blízko hranice cutu se drží rovněž Petr Gál (+1), ostatní domácí hráči nabrali větší odstup.

Největší hvězda turnaje Němec Martin Kaymer zahrál prvních osmnáct jamek ránu pod par. Zapsal i double bogey a je na děleném 45. místě. Další bývalý první hráč světa Angličan Lee Westwood se dostal dvě rány pod par a je na děleném 27. místě.

Mrůzek zahrál čtyři birdie a jedno bogey. "Je to skvělé kolo na začátek, 69 je nejlepší výsledek, který jsem tu za poslední dva roky zahrál," řekl serveru golfextra.cz. Birdie zahrál i na poslední osmnácté jamce. "Nechápu, jak jsem to mohl dát z roughu tak blízko jamky," kroutil s potěšením hlavou.

Shinkwin vede o ránu před krajanem Jamesem Heathem, Jihoafričanem Dylanem Frittellim a Švédem Pontusem Widegrenem. Julian Suri, vítěz turnaje v dánském Farsö z minulého týdne, je se skóre -4 na dělené páté pozici.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud