17. února 2019 • 10:58

Australská roznožka! Po tátovi, sestře i bratrovi slaví triumf i Nelly Kordová

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nelly Kordová zkompletovala rodinnou sbírku úspěchů na australském území. Dvacetiletá americká golfistka vyhrála Australian Open v rámci LPGA Tour v Grange a dočkala se trofeje stejně jako její otec a bratr v tenise i starší sestra Jessica, hrající rovněž golf.



"Jsem šťastná, že jsem konečně součástí klubu," řekla Nelly Kordová, jež Australian Open dokončila se skóre -17 a vyhrála o dvě rány. Její otec Petr vyhrál tenisový grandslam v Melbourne v roce 1998. Sestra Jessica slavila v Austrálii před sedmi lety první titul na profesionálním okruhu LPGA a bratr Sebastian loni vyhrál juniorku na tenisovém Australian Open.

Nelly chce svoji ségru Jessicu následovat v golfových úspěších.
Nelly chce svoji ségru Jessicu následovat v golfových úspěších.

I Nelly dnes předvedla stejně jako zbytek rodiny tradiční oslavný výskok. "Zrovna jsem telefonovala s tátou a říkal: fajn, gratuluju, teď už jsi součástí 'Korda slamu'," prozradila Nelly. "Možná je tady něco speciálního ve vzduchu. Rádi do Austrálie jezdíme a fakt si to tady užíváme," doplnila členka úspěšné rodiny žijící na Floridě.

Jessica Kordová momentálně nehraje kvůli zraněnému zápěstí. Za Nelly skončila v Grange druhá obhájkyně titulu Korejka Ko Čin-jong. Česká golfistka Klára Spilková při druhém startu na turnaji elitní série LPGA neprošla cutem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud