11. června 2020 • 09:57

Oblíbený turnaj Melecké se přesouvá na Zbraslav. LET startuje v srpnu

Autor: ČTK, šp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfový turnaj žen Amundi Czech Ladies Challenge změnil dějiště i termín. Akce evropské série LET Access Series, pořádaná Českou golfovou federací (ČGF), se letos uskuteční 16. až 18. září v Prague City Golf na Zbraslavi. Původně se mělo hrát na Konopišti od 30. července do 1. srpna.



Golfová federace na svém webu uvedla, že hlavním důvodem odkladu turnaje s dotací 37.500 eur je skutečnost, že kvůli pandemickým opatřením v různých evropských zemích se druhá nejvyšší evropská série rozjede se zpožděním až v září. V srpnu se uskuteční první turnaje nejvyšší série Ladies European Tour.

Dva předchozí ročníky Czech Ladies se uskutečnily v Golf Resortu Konopiště a dvakrát druhá tam skončila jako nejlepší z amatérek Tereza Melecká. Premiérový ročník se odehrál v roce 2017 na hřišti Casa Serena v Roztěži u Kutné Hory.

Naposledy se soutěže zúčastnily čtyři české profesionálky a 24 jejich krajanek – amatérek. Ve zbraslavském resortu Prague City Golf začne program AMUNDI Czech Ladies Challenge turnajem Pro-Am v pondělí 14. září, v úterý 15. září hráčky čeká tréninkové kolo, ve dnech 16. až 18. září se odehrají tři soutěžní kola.

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Deník Sport, titulní strana Deník Sport, titulní stranaFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud