19. října 2010 • 12:58

Zase vyhrožují Kličkovi, tentokrát Vladimirovi

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen pár dní poté, co chvástal Shannon Briggs obdržel výprask od Vitalije Klička, se na boxerské scéně objevil další sebevědomý chlápek Dereck Chisora. Sice není tolik drzý, přesto si na Vitalijeho bratra troufá. Vladimira Klička chce porazit v prvních kolech a uštědřit mu bolestné K.O.



Dereck Chisora tvrdí, že světového šampióna těžké váhy Vladimira Klička (WBO, IBO, IBF) porazí pomocí techniky, kterou prý v minulosti využívala boxerská esa.

Vladimir Kličko proti Derecku Chisorovi.Foto Reuters

„Jsem takový mix Mikea Tysona, Muhammada Aliho, Larryho Holmese, Franka Bruna a Lennoxe Lewise. Prostě Dereck Chisora,“ řekl 26letý boxer při prvním setkání s Vladimirem Kličkem.

„Hlavou pohybuji jako Tyson, nohama jako Ali, mám úder jako Holmes, postavu jako Bruno… Bože, to je smrtící kombinace.“



Za nevýhodu u většiny boxerů považuje, že trénují pouze v tělocvičně, zatímco on trénuje pohyb kdekoliv, když slyší hudbu. „Já zapnu muziku a houpám se do rytmu,“ svěřil se.

Vladimir Kličko proti Derecku Chisorovi.Foto Reuters

Rodák ze Zimbabwe se pyšní ohromnou silou, díky níž se během pár let dostal na vrchol. Přesto podle odborníku jeho kvality nebudou na Klička stačit.

„Věřím si, pracoval jsem tvrdě na tom, abych se dostal až sem. Rád boxuji s nejlepšími, protože jsem bojovník. Nechci být břídil. Chci porážet šampióny,“ dodal.

Duel je na programu 11. prosince v německém Mannheimu. Pošle Chisora favorizovaného Vladimira Klička k zemi, jak slíbil, nebo bude jen dalším zmláceným chvástalem v řadě?

Vladimir Kličko proti Derecku Chisorovi.
Vladimir Kličko proti Derecku Chisorovi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud