21. října 2010 • 13:18

Sebevrah Briggs vzkazuje Kličkovi: Chci odvetu!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle chlapík má teda kuráž. Není to ani týden, co ho Vitalij Kličko v boji o titul mistra světa v těžké váze seřezal tak, že se na dopingové zkoušce nemohl ani vyčůrat, a Shannon Briggs už má zase plnou pusu silných slov. "Chci odvetu," prohlásil americký boxer na tiskové konferenci v hamburské nemocnici, kde se zotavuje ze svých četných zranění.



Proti ukrajinské mlátičce sice vydržel v ringu celých dvanáct kol, ale jen za cenu pořádně zrychtovaného těla. "Už se zase můžu smát," poznamenal nicméně Briggs podle deníku Bild na tiskovce.

Vedle zlomeného nosu a orbitální kosti u levého oka či protrženého bubínku mu dá nejvíce zabrat pochroumaná šlacha v levém bicepsu. Ruku má totiž stále nateklou a lékaři mu opět museli odsunout datum operace - ta je teď naplánovaná na pátek.

Shannon Briggs dostával od Klička zabrat, ale vydržel 12 kol.
Shannon Briggs dostával od Klička zabrat, ale vydržel 12 kol.

Americký provokatér už má ale tolik síly a sebevědomí, že stačil vyhlásit do světa svou touhu po pomstě. "Chci odvetu," vzkazuje Kličkovi.

"Pak už budu moci bojovat oběma rukama," uvedl Briggs, kterému prý cestu za titulem pokazila právě jen a jen - už v prvním kole - zraněná levačka. "S jednou rukou to byl nejtěžší boj mého života," dodal drsňák s dredatým afrem na hlavě.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud