10. prosince 2023 • 18:28

Pařba v Singapuru! Florbalistky se vrhly do oslav, tancovaly už v hale

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE SINGAPURU | Kapitánka Eliška Krupnová to vystihla trefně: „Oslavy budou odpovídat tomu, jak dlouho jsme na medaili čekaly!“ Čekaly 12 let… Takže se dal předpokládat pořádný mejdan v Singapuru. Florbalistky odlétají z Asie až během pondělí, takže je čeká dlouhá noc… „Nevynechám ani minutu z oslav!“ smála se gólmanka Jana Christianová, která další bronz převzala až po dlouhých dvanácti letech.



Hráčky se do rytmu vlnily už v Singapore Indoor Stadium. Nejdřív dostaly na krk medaile a oslavily to s fanoušky ve stylu Kdo neskáče, není Čech.

Když odcházely ze šatny, zachytil je reportér iSport.cz. Nejdřív tancovaly v malých skupinkách, potom udělaly klasické kolečko a oddávaly se tónům We Are the Champions, nejslavnějšího hitu.

Ten je určený vítězům. V téhle kategorii florbalistky nejsou, zlatu se oddávaly Švédky. Ovšem i bronz stál za to, aby se oslavil…

Vždyť ten předešlý už je pořádně oprášený, psal se ještě rok 2011.

„Na to se opravdu hodně těším. Doufám, že to s holkama rozjedeme a ještě si to užijeme,“ přála si Anna Brucháčková, která na šampionátu ukázala svoji extratřídu.

Nejenom ji, ale celý tým čeká dlouhá noc v Singapuru…

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud