Ondřej Němec
20. února 2020 • 18:00

KARLOS SHOW: Marpo prozradil Vémolovi, kdo z ligy kalí do rána

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Unikátní premiéra. Karlos Vémola v roli moderátora svého vlastního pořadu. První díl Karlos show právě nyní na iSport.cz. A hned s exkluzivními hosty, muzikanty Václavem „Noidem“ Bártou a Otakarem Petřinou, alias Marpem. Oba spojuje láska k bojovým sportům. Druhý jmenovaný by navíc rád porovnal v boxu síly právě s českým Terminátorem. „Marpo vyzve kde koho. Klidně se nechá zmlátit ode mě,“ smál se nejpopulárnější bijec. A nakonec došlo i na ostrou výměnu pohledů tváří v tvář. Podívejte se na iSport.cz!



Parádní povídání. Karlos Vémola rozjel svou show a bylo se nač dívat. Jeho hosty byli hudebníci, které spojuje láska k bojovým sportům. Jako první nastoupil na pódium Václav „Noid“ Bárta , který už několik let trénuje thajský box a rozhodl, že poprvé nastoupí do zápasu. 

„Byla to nějaká cesta, chtěl jsem se tam dostat. Před třemi roky jsem přestal totálně pít, kouřit, změnil jsem celý svůj život a chtěl jsem se z toho tlustého kluka, dostat na pódium mezi ostatní, kteří se tomu věnují dlouho,“ prozradil známý zpěvák a herec.

Po natáčení nemohlo chybět selfie
Po natáčení nemohlo chybět selfie

Nejslavnější bojovník vyjádřil Bártovi svůj obdiv a pak pozval na pódium druhého hosta s tím, že mezi hudebníky je ještě větší blázen, který nejen, že zápasí, miluje to, ale dokonce chce zápasit právě s Terminátorem. „Dámy a pánové, přichází Marpo,“ zahřměl Vémola. 

Mluvilo se o mnoha tématech.

„Já se vždycky divím, že fotbalisti nebo hokejisti dostávají takové rakety, když boxeři, thajboxeři, zápasníci se do hlavy mlátí denně a mají za to pár tisíc. Hlavně mi připadá, že bojovníci dávají strašně moc do přípravy a fakt dřou sami za sebe… A já jsem kdysi potkal den před pohárem jednoho fotbalistu z plzeňského klubu, nebudu jmenovat, a byl nachcanej na s**čku a já mu říkám: Hele, nemáš zítra pohár? On mávl rukou a řekl, ještě je tam deset frajerů, co to odehrají za mě.“

Pak přišla řeč například na Marpův chystaný koncert na stadionu v Edenu a Vémola se podivil, jak to, že mu nevadí, jako bývalému fanouškovi Sparty zpívat v Edenu.

„Bereme to tak, že jde Sparta vyhrát na Slavii,“ odvětil Marpo s úsměvem. Mluvilo se i souboji Vémola vs. Marpo a došlo dokonce na stare down, tedy předzápasový nástup bojovníků tváří v tvář. 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud