27. února 2020 • 18:00

KARLOS SHOW: O b(p)itkách v hokeji a síle mysli. Jelínek vs. nevěřící Vémola

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

MMA jede! A s ním i „Terminátor“ Vémola, který si do druhého dílu své KARLOS SHOW pozval tři hosty spojené s hokejem. Proč? „Zaútočíme na ty frajery, co jsou ve sledovanosti na druhým místě,“ odstartoval Vémola druhý díl své talk show. V něm přivítal někdejšího reprezentanta a vyhlášeného tvrďáka Jana Platila, bojovníka MMA Michala Martínka, který dlouho hokej hrával, a známého mentálního kouče Mariana Jelínka. Podívejte se na celý díl Karlos Show!



„Před lety o nás iSport vůbec nepsal, teď už jsme na třetím místě. Přeskočili jsme tenisty... Zdravím svého kamaráda Radka Štěpánka ,“ smál se Karlos Vémola ve své nové roli moderátora. „Dejcháme na záda hokejistům. Věřím, že MMA je jednou přeskočí,“ dodal nejslavnější český bijec.

S Janem Platilem pak zavzpomínal i na loňské mistrovství světa v hokeji, kdy spolu komentovali na iSport.cz zápas Česka s Německem. „Předpovídal jsem Vémolici ve třetí třetině, a ta přišla,“ usmíval se Vémola. Platil bavil obecenstvo v pražském klubu Goldfingers historkami o svých bitkařských výstupech. „Odmalička jsem byl gauner,“ smál se odchovanec Kladna, který prozradil své skóre: „52 fightů na ledě a takovejch 20 v baru!“

Došlo i na alkohol mezi hokejisty. Vémola dával k dobru vyprávění svého kamaráda Petra Vampoly , který se prý s parťáky z reprezentace propil k poslední medaili z mistrovství světa, Platil zase rozesmál diváky historkami z Ruska, kde „kluci ventilujou“.

Hádka Vémoly a Jelínka o mentálním koučinku. Jaký je Karlos moderátor?
Video se připravuje ...

Mentální kouč Jelínek se nevěřícně chytal za hlavu, s hokejisty prý ale závislosti musí řešit vážně. „Jardu Jágra jste asi moc nevyléčil,“ opáčil Vémola s odkazem na hazardní hry a rozesmál publikum.

Bojovník se vůbec netajil svým skeptickým postojem k mentálnímu koučingu. Připomněl třeba, jak jeden z jeho minulých soupeřů využíval služeb Daniela Landy . „A ten tomu Pínovi říkal, že na něj posílám permoníky,“ smál se Vémola.

Host Karlos show Marian Jelínek
Host Karlos show Marian Jelínek

„To je jako když malému dítěti řeknete: Hele, neboj se… Takhle mentální kouč nefunguje,“ vysvětloval sportovní psycholog, který dlouhá léta spolupracoval právě třeba s Jaromírem Jágrem… A prozradil, že on používá metodu „životního šoku“. To zápasník Martínek si mentálního kouče nemůže vynachválit a popsal, jak mu pomohl k triumfu nad Viktorem Peštou.

Ve druhém díle Karlos Show ale hokejová trojice s Karlosem Vémolou probrala témat daleko víc. Podívejte se na celé VIDEO!

Pokud se chcete naživo zúčastnit natáčení KARLOS SHOW s Karlem Vémolou, více informací najdete zde »

KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down
Video se připravuje ...

Show, která nemá obdoby! Terminátor v roli moderátora zpovídá sportovní hvězdy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud