Marián Šustr
Premium
26. března 2024 • 11:20

Novotný: Hvězdy na stadion? Musíte počítat. Někdy mě někdo přečůrá

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen pár hodin po oznámení turnaje na frankfurtském fotbalovém stadionu pro pětapadesát tisíc diváků se Ondřej Novotný usmíval. Oktagon obří akcí jen potvrdil, že jeho pozice na evropské scéně sílí. Promotér jmenoval možný hlavní zápas večera a zároveň nevyloučil účast Karlose Vémoly a Attily Végha. Promluvil také o náročném dobývání britského trhu či vyjednání se šampionem Patrikem Kinclem. „Psali jsme si, že si v týdnu zavoláme a dohodneme se,“ vypráví promotér v rozhovoru pro web iSport.cz a deník Sport.



Ambiciózní plán, jak přepsat historii MMA. Oktagon potvrdil, že uspořádá dva turnaje na fotbalovém stadionu během jednoho roku. Po Edenu navštíví v říjnu frankfurtský Deutsche Bank Park s kapacitou převyšující padesát pět tisíc míst. „Učinili jsme odvážný krok, a buď se nám povede, nebo se nám budou lidé smát. Už jsem si zvykl, že se část lidí posmívá a plive na nás. Připouštíme si i neúspěch. Buď vyhrajeme, nebo se hodně přiučíme,“ vypráví Ondřej Novotný, spolumajitel organizace.

Oznámil jste další velký krok organizace – turnaj na fotbalovém stadionu v Německu...
„Když jste o krok dál než všichni, radost už jste si prožil a v hlavě máte jen starost, jak ten stadion naplnit. Lidé teď prožívají emoce z oznámení, ale my už dlouhé měsíce řešíme a plánujeme, co přesně se odehraje. Je to tak velké, že nás to zase učí nové věci. Hledáme cesty a narážíme na miliardu problémů. Teď nás čeká první stadion v Praze, ten je naším hlavním cílem. Chceme doručit skvělou show a až potom plně cílit na Frankfurt. Baví mě ale, jak jsme tím oznámení všechny vystřelili z trenek a každý bojovník tam už teď chce být.“

Berete tedy Eden jako generálku na frankfurtský stadion?
„Ano a ne… Spíš Eden vnímám jako

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud