Tereza Janovská
23. září 2019 • 14:20

Peklo v UFC! Konec za 15 vteřin rozlítil fanoušky, létalo pivo i popcorn

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se nepovedlo. Fanoušci v Mexiku se těšili, že po dlouhé době znovu uvidí galavečer UFC. Místo toho však odcházeli značně rozzlobení. Hlavním tahákem večera byl o víkendu v rámci UFC Fight Night 159 zápas mezi domácím bijcem Yairem Rodriguezem a Američanem Jeremy Stephensem. Z jejich duelu však viděli pouhých patnáct vteřin a místo ovací zasypali oktagon odpadky.



Celý zápas totiž trval pouhých patnáct vteřin. Neukončil ho však žádný tvrdý úder, knokaut ani škrcení. Rodriguez hned v prvním pěstní výměně udeřil svého soupeře otevřenou dlaní a prstem se mu trefil do oka. Nepříjemný zákrok Američan nerozchodil, bolestí nemohl oko ani otevřít.

Na zranění se do klece přišel podívat i lékař, který měl určit, zda bude Stephens schopný pokračovat. Když ani po pěti minutách nemohl oko otevřít, bylo jasno. Slavný rozhodčí Herb Dean musel zápas ukončit předčasně a hlavně bez vítěze.

Rozzlobení diváci zasypali oktagon a Stephense odpadky
Rozzlobení diváci zasypali oktagon a Stephense odpadky

To však místní fanoušci nemohli rozdýchat. Okamžitě začali bučet a do klece házet odpadky. Když šel okolo nich zraněný Stephens do šatny, i on spršku kelímků od piva a krabiček od popcornu schytal.  

Zápas, který skončil bez vítěze, se bude pravděpodobně opakovat. Má o to zájem i sám Rodriguez, který se ihned po skončení galavečera omlouval. „Strašně se omlouvám. Oba jsme na ten zápas trénovali hodně tvrdě. Cítím se z toho vážně špatně. Až se Jeremy vrátí, udělejme ten zápas znovu,“ prosil.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud