Martin Hašek
25. července 2021 • 09:50

Krejčíková jede i v deblu: Cítila jsem se moc dobře. A hlavně zůstat negativní!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TOKIA | Tenistka Barbora Krejčíková zatím jede olympijským turnajem ve stylu svého vítězného tažení na Roland Garros. Poté, co jí v prvním kole singlu soupeřka vzdala, v klidu zvládla start i v deblu s parťačkou Kateřinou Siniakovou. Její ambice jsou ale jednouché. „Chci hlavně zůstat zdravá a COVID negativní,“ odkázala Krejčíková na potíže českého týmu.



Nejlepší deblový pár světa cestou do osmifinále porazil Hsieh Jü-čche a Hsu Čche-jü z Tchaj-wanu hladce 6:2, 6:1

„Na kurtu jsem se cítila moc dobře. První zápasy jsou vždycky těžké, zvlášť když jsme soupeřky moc neznaly,“ řekla Krejčíková. „Bylo důležité jim vzít brejk a získat vedení. Povedl se nám začátek zápasu a každou hrou jsme se lepšily. Doufám, že to tak bude pokračovat.“

Zdá se, že Krejčíková může v Tokiu zažít další životní turnaj. Sama ale zůstává opatrná kvůli epidemiologické situaci v olympijské vesnici.

„Jsem šťastná, že jsem zatím negativní. Jenom tak můžu na olympiádě hrát. Chci si užít každý zápas a pokaždé hrát svůj nejlepší tenis,“ uvedla Krejčíková.

Český pár zatím čeká na osmifinálové soupeřky, o kolo dál ale může narazit na Australanky Storm Sandersovou a Ashleigh Barty. Singlová světová jednička dnes překvapivě vypadla z dvouhry. Krejčíková ale zatím daleko nemyslí: „Nemám žádná očekávání, protože je to opravdu těžký turnaj. Všichni jsou tady dobře připravení. Bude to složité, každý může porazit každého.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud