6. února 2022 • 17:53

TOP hlášky manželů z curlingu: Nedignul, zmetek. A „hádky“ na dálku

Autor: pta, zoh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přišli o šanci na postup do olympijského semifinále. Přesto manželé Tomáš a Zuzana Paulovi probudili v Česku dosud nevídanou curlingovou horečku. Mnoho diváků u televize se zájmem poslouchalo také komunikaci páru, která byla díky mikrofonům slyšet lépe v obýváku než v samotné hale. Ve videu czechteam.tv si vychutnejte nejzajímavější hlášky z dosavadních zápasů.



V hokeji, při lyžování, nebo biatlonu zůstávají podobné debaty před fanoušky prakticky ukryty.  „Lepší prosvištět dírou, než to strefit venku,“ plánoval si Tomáš Paul, když se domlouval s manželkou, jak zahrát další kámen. „Nedignul, zmetek,“ zahlásil ve chvíli, kdy nedošlo k dotyku v cílových kruzích podle jeho představ. A když to vyšlo? „Nádhera, zabiják,“ zajásala Zuzana Paulová.

Jak prozradil pro iSport.cz curlingový expert a trenér reprezentačních výběrů Karel Kubeška, specifickému způsobu komunikace se nedá vyhnout. „Curlingová dráha má zhruba nějakých 40 metrů. V hale jsou diváci, kteří vytváří hluk, na to většina týmů není příliš zvyklá, protože curling se hraje vesměs v curlingových halách, kde diváci buď nejsou, nebo jich je tam naprosté minimum. A k tomu se hraje i na vedlejších drahách, i tam se hráči domlouvají. Z toho pak plyne, že komunikace se občas zdá jako nervózní, nepřesná, možná až trochu nepříjemná, ale ono se nedá nic jiného dělat.“

A tak dojde i na situace jako mezi Paulovými, které vypadají jako manželská hádka. „Já ti nerozumím, co hraješ,“ volá manželka Zuzana. „Nemůžu nad tím minutu debatovat,“ odfrkne si manžel Tomáš… Ostatně, podívejte se sami.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud