18. ledna 2014 • 20:48

Naštvaný Židlický: Proti Hejdovi a Hudlerovi jsem nic neřekl, jde o výmysl

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při pátečním čtení článku převzatého ze slovenských médií kroutil hlavou nejen Patrik Eliáš, ale možná ještě víc Marek Židlický. Ten měl podle deníku SME prohlásit, že se absenci dvojice Hudler, Hejda pro Hry v Soči vůbec nediví.



„Trenér vybral tým, který by pro nás měl být nejlepší. To, že v něm chybí Hudler, mi nepřijde překvapivé, protože i bez něj je naše mužstvo vyvážené. V případě Jana Hejdy také nejsem překvapený, jen jsem nečekal, jak to bude řešit,“ citoval slovenský tisk Marka Židlického.

V sobotu večer se obránce Devils prostřednictvím iSport.cz proti těmto výrokům ohradil. „Vůbec nechápu, jak se tam taková vyjádření mohla ocitnout. V Denveru jsem mluvil s nějakým postarším českým novinářem, nebyl to ten slovenský, který zastavil Eliho. K tématu nominace jsem mu vůbec nic neřekl. Já přeci nemám žádnou pravomoc řešit, kdo bude v týmu a kdo ne. To mi absolutně nepřísluší. To je záležitost trenéra, nikoho jiného,“ zlobil se Židlický, jenž je známý tím, že se striktně drží svých hráčských kompetencí a do jiných nezasahuje.

„Nejsem žádná mediální hvězda, chci se hokejem bavit a užívat si ho. Při rozhovorech jsem opatrný. Proto mě štve, že někde vyjdou moje údajné věty, které nejsou pravdivé, a nikdy jsem je nevypustil z úst,“ nechápe.

Židlickému celý případ dost ubral na náladě. „Mrzí mě, že vycházejí věci, které člověk vůbec neřekne. Dělá to akorát špatnou atmosféru kolem našeho mužstva,“ tvrdí nejlepší český zadák v NHL.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud