13. února 2014 • 20:43

Olympiáda ONLINE: Rusko zdolalo Slovince, biatlonisté bez medaile

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Biatlonisté Ondřej Moravec a Jaroslav Soukup už mají olympijské medaile v kapse, dnes se jim však ve vytrvalostním závodě na 20 kilometrů tolik nedařilo a skončili bez cenného kovu. Vše podstatné z dalšího olympijského dne sledujte v ONLINE reportáži na iSport.cz.



AKTUALIZOVAT

20:45 Čeští krasobruslaři Březina a Verner na olympiádě v Soči útočí na desítku. Japonec Hanju se v krátkém programu jako první v historii dostal přes 100 bodů.

20:42
Hokejisté Kanady vykročili v Soči úspěšně za obhajobou zlata z Vancouveru. V utkání základní skupiny B se sice nemohli dlouho střelecky prosadit, ale nakonec udolali houževnaté Nory 3:1. Vítěznou trefu zařídil Jamie Benn, gól a nahrávku si v kanadském dresu připsal Drew Doughty. VÍCE ZDE

18:12 Závod družstev na olympiádě v Soči vyhráli sáňkaři Německa, ovládli tak i čtvrtou soutěž na hrách. Čeští reprezentanti obsadili deváté místo.

17:25 První zápas proti Švédům sledoval jenom z tribuny. Teď se vrací do akce. Gólman Ondřej Pavelec se v zítřejším utkání s Lotyši (9:00, ONLINE na iSport.cz) představí v české brance. VÍCE ZDE

17:20 Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko odstoupil bezprostředně před krátkým programem z olympijské soutěže. Olympijský šampion z Turína si během rozbruslení poranil operovaná záda. Na domácí olympiádě v Soči tak ke zlatu ze soutěže družstev žádnou další medaili nepřidá.

17:15 Česká rychlobruslařka Karolína Erbanová obsadila v olympijském závodu na 1000 metrů desáté místo stejně jako na pětistovce. Zvítězila Čang Chung z Číny před Ireen Wüstovou z Nizozemska, jež přidala stříbro k titulu z tříkilometrové trati. Její krajanka Margot Boerová má ze Soči už druhý sprinterský bronz.

17:10 Čeští biatlonisté na další medaili z olympijských her v Soči nedosáhli. V oblíbeném vytrvalostním závodu na 20 kilometrů chybovali hned na první střelecké položce a skončili mimo elitní desítku. VÍCE ZDE

16:30 Slovenští hokejisté schytali na úvod olympijských her těžký debakl, když prohráli se Spojenými státy 1:7. Domácí Rusové si připsali povinné vítězství nad houževnatým Slovinskem, které porazili.5:2. VÍCE ZDE

 

13:19 Olympijskou vítězkou v rychlobruslení na krátké dráze se v závodě na 500 metrů stala Číňanka Li Ťien-žou, jejíž tři finálové soupeřky upadly.

12:32 Polská běžkyně na lyžích Justyna Kowalczyková vyhrála na olympijských hrách v Soči klasickou desítku. I s handicapem v podobě drobné zlomeniny na nártní kosti pátého prstu dnes dokázala na měknoucím sněhu porazit o 18,4 vteřiny Švédku Charlotte Kallaovou. Bronz získala Norka Therese Johaugová. Češka Eva Vrabcová-Nývltová skončila jednadvacátá. VÍCE ZDE

11:55 Den po porážce se Švédskem a den před zápasem s Lotyšskem pózují čeští hokejisté v Soči pro oficiální týmovou fotografii.

11:46 Hokejisté Finska porazili ve svém úvodním vystoupení v základní skupině B olympijského turnaje v Soči Rakousko 8:4. Rakušané sice dvakrát vedli, jenže od stavu 2:2 už favorizovanému soupeři absolutně nestačili. Finům pomohli k výhře shodně dvěma góly Jarkko Immonen a Mikael Granlund, v týmu poražených se blýskl hattrickem útočník Michael Grabner, jenž v NHL obléká dres newyorských Islanders. VÍCE ZDE

11:45 Olympijskou premiéru slopestylu na lyžích ovládli Američané. Zlato v Extreme Parku v Roza Chutor získal Joss Christensen před Gusem Kenworthym. Největší favorit Nicholas Goepper, vítěz X-Games, skončil třetí. Marek Skála nepostoupil do finále z kvalifikace, v níž obsadil 26. místo.

11:37 Olympijskou premiéru slopestylu na lyžích ovládli Američané. Zlato v Soči získal Joss Christensen před Gusem Kenworthym a Nicholasem Goepperem.

11:20 Olympijský turnaj hokejistů v Soči, skupina B: Finsko - Rakousko 8:4. Rakušané dvakrát vedli, na body jim však nestačil ani Grabnerův hattrick.

11:00 Lyžařky odstartovaly do závodu na 10 km klasicky, jak se povede největší české naději Evě Vrabcové-Nývltové? Závod sledujte ONLINE zde »

9:46 Akrobatický lyžař Marek Skála skončil při premiéře slopestylu na ZOH v kvalifikaci na 26. místě a do dvanáctičlenného finále nepostoupil.

9:33 Rychlobruslařka Martina Sáblíková nebude na olympiádě v Soči obhajovat bronzovou medaili z minulých her ve Vancouveru na trati 1500 metrů. Rozhodla se šetřit na závod na 5000 metrů, ve kterém je hlavní favoritkou. Více informací ZDE.

9:00 Tak tohle je zajímavý start do hokejového dne, Rakušané po několika vteřinách zápasu vedli nad Finskem 1:0, favoritovi se ale podařilo rychle srovnat. Totéž se opakovalo i o deset minut později - na gól Rakušanů přišla brzká odpověď, pak už Finové první třetinu ovládli a podobně celý zápas.

Zápas  Finsko - Rakousko ONLINE zde:

MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 2. • 09:00
Finsko
Finsko
8:4
ONLINE
13. února
09:00
Rakousko
Rakousko
Góly

Domácí: 5:15. Granlund, 11:23. Lepistö, 19:25. Määttä, 19:33. Immonen, 21:43. J. Jokinen, 32:10. Kontiola, 51:25. Immonen, 58:25. Granlund

Hosté: 00:36. Grabner, 09:19. Hundertpfund, 41:29. Grabner, 54:22. Grabner

Sestavy

Domácí: Rask (Lehtonen) – Timonen, Vatanen, Määttä, Salo, Lepistö, Hietanen, Väänänen, Kukkonen – Selänne, Barkov, Granlund – O. Jokinen, Ruutu, Korpikoski – Kontiola, J. Jokinen, Aaltonen – Lehterä, Immonen, Komarov. Hlavní trenér: Erkka Westerlund

Hosté: Starkbaum (Swette) – Trattnig, Lakos, Ulmer, Pock, Unterluggauer, F. Iberer, Altmann, Lukas – Koch, Vanek, Setzinger – M. Raffl, Grabner, Lebler – T. Raffl, Nodl, Hundertpfund – Oberkofler, Latusa, Welser. Hlavní trenér: Emanuel Viveiros

Rozhodčí

Piechaczek, Walsch – Geroge, Kovachik

Stadion

Bolšoj Ice Dome

Návštěva

5664 diváků

7:44 Český lyžař Ondřej Bank zajel na olympijských hrách v Soči nejlepší čas v posledním třetím tréninku na sjezd pro páteční superkombinaci. Více informací ZDE.

7:30 Vítáme vás u středečního online přehledu olympijského dění. Jako vždy nezapomeňte Hry v Soči sledovat i na Twitteru prostřednictvím komentářů týmu deníku Sport a ostatních světových novinářů přímo na místě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud