Květoslav Šimek
13. února 2014 • 15:53

Jeb*m na to! Tatarova skladba se po slovenském debaklu bude hodit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věděli, že to budou mít proti Američanům těžké. Ale takový debakl nečekali! Hokejisté Slovenska pod vedením trenéra Vladimíra Vůjtka prohráli první zápas v Soči vysoko 1:7. Jak se z takového výprasku nejlépe dostat? Jednoduchým receptem může být jedna ze skladeb, kterou si útočník Tomáš Tatar, jediný slovenský střelec a DJ kabiny, vybral ještě před olympiádou. JBMNT! Nebo-li: jebem na to!



MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 2. • 13:30
Slovensko
Slovensko
1:7
ONLINE
13. února
13:30
USA
USA
Góly

Domácí: 20:24. Tatar

Hosté: 14:27. Carlson, 21:26. Kesler, 22:32. Stastny, 28:16. Backes, 33:30. Stastny, 34:20. Kessel, 35:17. Brown

Sestavy

Domácí: Halák od 34. Budaj – Chára (C), Sekera, Baranka, Meszároš, Maričin, Jurčina, Starosta, Vydarený – Marián Hossa, Handzuš, Tatar – Radivojevič, Kopecký, Jurčo – Miklík, Surový, Bartovič – Pánik, Marcinko, Marcel Hossa.Trenér: Vladimír Vůjtek.

Hosté: Quick (Miller) – Fowler, Carlson, Suter, Martin, McDonagh, Shattenkirk, Orpik – Callahan, Backes, Parise (C) – Kane, Kesler, Brown – Kessel, Pavelski, van Riemsdyk – Oshie, Stastny, Pacioretty – Wheeler.Trenér: Dan Bylsma.

Rozhodčí

Jeřábek (CZE), Pollock – Wheler, Wilmot (všichni CAN)

Stadion

Šajba Aréna (kapacita 7000)

Poučit se z chyb, zapomenout, debakl hodit za hlavu a soustředit se na další zápasy. Nebo by se to také dalo říct jednodušeji. A ostřeji. Přesně v duchu, v jakém se nese text slovenského hiphopového uskupení Kontrafakt.

Právě tuto skladbu si třiadvacetiletý Tomáš Tatar z Detroitu vybral ještě před olympiádou jako hudební tip pro slovenskou kabinu. V telefonátu pro Fun Radio si Tatar, kterému díky jeho zálibě v muzice říkají DJ Trto, vybral kromě Kontrafaktu také skladbu Animals od Martina Garrixe a Let Me Feel od Jeremy Olander.

Ostrý text populárního Rytmuse, Ega či DJ Anyse se ovšem na první slovenské vystoupení hodí nejlépe. Tatarův parádní gól, kterým v úvodu druhé třetiny vyrovnával slovenský mladík na 1:1, byl k ničemu. Vůjtkův tým po sérii chyb při střídání druhou třetinu prohrál vysoko 1:6! A bylo po nadějích.

Takže slovenský plán je teď jednoduchý – JBMNT! A soustředit se na sobotní zápas se Slovinskem (9.00).

Peter Budaj zamířil do brány místo Haláka v průběhu druhé třetiny, i on ale brzy inkasoval.
Peter Budaj zamířil do brány místo Haláka v průběhu druhé třetiny, i on ale brzy inkasoval.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud