16. února 2014 • 19:25

Olympiáda ONLINE: Lyžařka upadla při tréninku, byla v bezvědomí

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Medailovou sbírku české výpravy na olympijských hrách v Soči se dnes pokusí rozšířit biatlonisté Ondřej Moravec a Jaroslav Soukup v závodě s hromadným startem a Eva Samková ve snowboardcrossu. Po sobotním desátém místě žen absolvují štafetu také čeští běžci, do superobřího slalomu je přihlášeno trio českých lyžařů v čele s Ondřejem Bankem. Rychlobruslařka Karolína Erbanová se představí na trati 1500 metrů.



Aktualizovat stránku

21:20 V olympijském Extreme Parku došlo k dalšímu zranění, po pádu na obličej v tréninku v U-rampě byla několik minut v bezvědomí britská lyžařka Rowan Cheshireová. Osmnáctiletá závodnice byla s otřesem mozku přepravena nosítkách do lékařského centra a bude muset zůstat na klinice přes noc na pozorování.

19:43 Američané Davisová a White útočí po krátkém tanci na olympijské zlato.Vedou před Kanaďany Virtueovou a Moirem, třetí jsou Ilinychová a Kacalapov.

19:40 Ruská lyžařka Marie Komissarovová, která v sobotu při tréninku na olympijský skikros utrpěla zranění páteře a musela okamžitě podstoupit operaci zlomeného a vychýleného hrudního obratle, byla dnes převezena do Německa, kde podstoupí další operaci.

16:45 Den poté, co obsadila čtvrté místo na 1500 metrů v shorttracku, získala nizozemská rychlobruslařka Jorien ter Morsová v Soči na stejné trati senzačně olympijské zlato na dlouhé dráze. Za ní skončily tři její krajanky v čele s obhájkyní zlata Ireen Wüstovou. Česká reprezentantka Karolína Erbanová zakončila svou účast na hrách třináctým místem.

15:25 Zatímco dnes běžec na lyžích Martin Jakš bojoval na olympijských hrách v Soči ve štafetě, stal se podruhé otcem. Jeho žena Helena porodila před polednem jejich druhou dceru. Dorotka se narodila skoro přesně dva roky po Šarlotě, která 1. února oslavila druhé narozeniny.

12:40 Švédští běžci na lyžích vyhráli na olympijských hrách v Soči štafetu na 4x10 km a navázali na sobotní triumf svých krajanek. Stříbro vybojovali domácí Rusové a bronz překvapivě Francouzi. Čeští reprezentanti nezopakovali třetí místo z Vancouveru a ve složení Aleš Razým, Lukáš Bauer, Martin Jakš a Dušan Kožíšek skončili osmí.

11:54 Hokejisté Rakouska zdolali v souboji o konečné třetí místo v základní skupině B na olympijských hrách v Soči Norsko 3:1. Dvěma góly a jednou asistencí se na tom podílel útočník New Yorku Islanders Michael Grabner, který je s pěti trefami nejlepším střelcem turnaje. Rakušané díky výhře mohou dostat přijatelného soupeře pro úterní osmifinále a rýsuje se jim souboj se Slovinskem.

11:07 Snowboardistka Eva Samková se stala olympijskou vítězkou ve snowboardcrossu a získala první české zlato na hrách v Soči. V Extreme Parku dnes potvrdila roli jedné z favoritek, závodu zcela dominovala, když vyhrála suverénně kvalifikaci i všechny tři vyřazovací jízdy. Více informací ZDE.

A jsem zlatá! Eva Samková si užívá radost v cíli snowboardcrossu.Foto ČTK

11:01 Český reprezentační štafeta na 4x10 km obhajuje senzační bronzovou medaili z posledních ZOH ve Vancouveru. Do dnešního závodu odstartovala ve složení Lukáš Bauer, Martin Jakš, Dušan Kožíšek a Aleš Razým. ONLINE ze závodu sledute ZDE.

10:50 Slovinský hokejový obránce Sabahudin Kovačevič byl disciplinární komisí olympijského turnaje v Soči potrestán zákazem startu v jednom utkání za faul loktem do hlavy Slováka Tomáše Kopeckého ze sobotního utkání. Zadák Karagandy hrající ruskou Vyšší ligu tak vynechá dnešní poslední zápas v základní skupině A proti Spojeným státům americkým. Kovačevič srazil Kopeckého, když se prosazoval v souboji s Alešem Krajncem před slovinskou branku. Sudí Konstantin Olenin s Tim Peelem za faul nevylučovali, otřesený útočník Floridy zamířil do kabiny a zápas nedohrál.

09:24 Evě Samkové drží palce i stříbrný medailista z olympiády v Londýně Vavřinec Hradilek.

09:16 Česká snowboardistka Eva Samková vyhrála na olympijských hrách v Soči kvalifikaci snowboardcrossu a postoupila hladce do čtvrtfinále.

08:26 Lyžař Ondřej Bank vybojoval deváté místo v superobřím slalomu v Soči a postaral se o suverénně nejlepší český výsledek v této disciplíně na olympijských hrách. Pro zlatou medaili si dojel Nor Kjetil Jansrud a stříbro má Američan Andrew Weibrecht. O bronz se podělili jeho krajan Bode Miller a Kanaďan narozený v Šumperku Jan Hudec.

07:30 Smutek z neúspěšných útoků na olympijské medaile z posledních dní se může rozpustit právě dnes. Snowboardkrosařka Eva Samková jde do boje k disciplíně, v níž má nad soupeřkami zřetelnou převahu. ONLINE sledujte ZDE.

07:01 Sledujte Ondřeje Banka během Super-G ONLINE.

07:00 Vítáme vás u nedělního přehledu olympijského dění. Nezapomeňte také sledovat komentáře týmu deníku Sport přímo ze Soči na Twitteru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud