Martin Hašek
1. srpna 2022 • 21:00

Milostný trojúhelník v bazénu, jakou roli má bývalý milenec Miley Cyrus?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přímo uprostřed prestižních Her Commonwealthu v Birminghamu jede mýdlová opera. Média sledují prekérní situaci uvnitř australského plaveckého týmu, do níž je zapojen i populární zpěvák Cody Simpson. Chodí s hvězdnou Emmou McKeonovou, která ještě nedávno randila s Kylem Chalmersem.



Milostný trojúhelník ve světě bulvárního internetu se stal jedním z hlavních témat Her Commonwealthu. Už z dřívějška rozjitřenou situaci přiživily podivné scény poté, co smíšená australská štafeta vyhrála závod na 4x100 metrů kraulem. Místo společné oslavy si její členové Chalmers a McKeonová zachovávali odstup, neobjali se a Chalmers údajně své bývalé přítelkyni ani nepogratuloval.

„Prekérní,“ zhodnotil situaci v médích bývalý úspěšný plavec James Magnussen.

McKeonová byla jednou z královen loňských olympijských her v Tokiu, když získala sedm medailí, z toho čtyři zlaté. Na podzim se na veřejnost dostala zpráva o jejím vztahu s Chalmersem. Partnerství se ale rychle rozpadlo a letos už je McKeonová s Cody Simpsonem. Ten má za sebou neobvyklý příběh. Prosadil se jako zpěvák a od svých prvních nahrávek ze své ložnice, které uveřejňoval na youtube, se rychle proslavil. V minulosti chodil s modelkami Gigi Hadidovou nebo Marloes Stevensovou a také se zpěvačkou a herečkou Miley Cyrusovou .

V posledních letech se Simpson soustředí i na svou plaveckou kariéru. Na 100 metrů motýlek se vloni dostal do finále australské olympijské kvalifikace, ale na Hry se neprobojoval. Letos na jaře skončil už na kvalifikaci třetí a choval naději na start na světovém šampionátu v Budapešti. Vše záleželo na Chalmersovi, který skončil druhý a původně se startem na MS nepočítal. Těsně před uzávěrkou nominace ale změnil názor.

„Je samozřejmě v právu, kvalifikoval se a já jsem měl v plánu respektovat jakékoli jeho rozhodnutí,“ komentoval to tehdy Simpson.

Hvězdná australská plavkyně Emma McKeonová radní s populárním zpěvákem Codym Simpsonem
Hvězdná australská plavkyně Emma McKeonová radní s populárním zpěvákem Codym Simpsonem

Pro australská média šlo o velkou story a vztahy mezi plavci sledují i na Hrách v Birminghamu. Chalmersovi už došla trpělivost a k věci se emotivně vyjádřil na tiskové konferenci.

„Viděli jste celý závod? Řekl jsem ´gratuluju´ a stáli jsme spolu (s McKeonovou) vedle vás a mluvili jsme s vámi,“ rozčiloval se na novináře. „Těžko se mi věří, že jsem po závodě nepogratuloval. Přišel jsem a řekl jsem: Dobrá práce! Jsou to všechno lživé zprávy, prostě odpad. Je to hromada sra…!“

Chalmers v minulosti mluvil o svých mentálních problémech. A v reakci na aktuální situaci pohrozil, že skončí s plaváním, pokud média nepřestanou uveřejňovat z jeho pohledu lživé titulky.

„Pro tohle neplavu, nešel jsem do sportu proto, abych se s tímhle potýkal. Tohle může ukončit můj čas v plavání. Doufám, že jste si toho všichni vědomi,“ napsal Chalmers na svůj instagramový účet.

Chalmersova situace vyvolala diskusi o vlivu médií na psychický stav sportovců.“

„Kyle mluvil o svých problémech s mentálním zdravím. Prošel jsem si podobnými věcmi a vím, že je spousta sportovců, kteří s tímhle bojují,“ řekl pro Channel Seven šampion Ian Thorpe a Chalmersův případ přirovnal k situaci tenistky Naomi Ósakaové, která vloni kvůli psychickým problémům odstoupila z Roland Garros a vynechala Wimbledon.

Johanna Griggsová, moderátorka Channel Seven, upozornila na to, že Chalmers svými emotivními reakcemi bulvární média krmí.

„Doufám, že s tím Kyle přestane. Pokaždé, když o tom něco řekne, stane se z toho větší story,“ uvedla Griggsová.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud