14. února 2017 • 19:34

Skvělá výhra Karlovarska! V Poháru CEV vyřadilo loňského finalistu z Ruska

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Volejbalisté Karlovarska vyřadili v Poháru CEV loňského finalistu Surgut a postoupili do čtvrtfinále. Po nečekaném vítězství 3:1 v Rusku dnes svěřenci trenéra Jiřího Nováka v domácí odvetě vyhráli 3:0, postupovou jistotu jim dal už zisk druhého setu.



Tým z Karlových Varů do odvety skvěle vstoupil a rychle si vypracoval slibné vedení 9:2. Surgut, kterému se v této sezoně ruské superligy příliš nedaří a s třinácti porážkami mu patří až desáté místo, už nedokázal ztrátu smazat a první sadu prohrál 20:25.

V druhém dějství naopak musel dotahovat domácí celek, koncovku ale zvládl a po vítězství 25:21 mohl slavit postup. Pozměněná karlovarská sestava pak ovládla i třetí set, 20 body se v utkání blýskl univerzál Michal Kriško.

Ve čtvrtfinále se Západočeši utkají pravděpodobně s francouzským celkem Tours, který v úvodním duelu vyhrál v Řecku nad PAOK Soluň 3:2 a ve středeční odvetě bude mít výhodu domácího prostředí. Tours, jehož oporou je český univerzál David Konečný, v předchozím kole vyřadil Brno.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud