15. prosince 2017 • 19:08

Biatlon jako vánoční dárek? Už můžete koupit lístky na SP do Nového Města

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do startu téhle show zbývá ještě dvanáct měsíců, ale proč čekat… Ve čtvrtek odstartoval předprodej lístků na biatlonový Světový pohár, který by se měl ve dnech 19. – 23. prosince 2018 uskutečnit v Novém Městě na Moravě. K dispozici jsou ovšem zatím jen permanentní vstupenky na celou dobu konání, neboť podrobný program závodů ještě musí schválit Mezinárodní biatlonová unie.



Před dvěma lety hostili karneval, kam dorazilo přes sto tisíc návštěvníků. Vloni dokonce za čtyři dny přijelo přes sto dvacet tisíc fanoušků. Dá se to ještě posouvat? To se uvidí.

Již příští rok bude Nové Město na Moravě hostit další díl Světového poháru v biatlonu a lístky jsou už od čtvrtka k dostání. Zatím jde však jen o permanentky na všechny dny, neboť celý podrobný program závodů musí ještě schválit Mezinárodní biatlonová unie.

„A ještě jednáme o tom, abychom nemuseli končit den před Štědrým dnem,“ přiznal už dříve ředitel soutěží Vlastimil Jakeš. Zatím je pořádání podniku psané na ve dnech od 19. do 23. prosince 2018.

Ale to se ještě může změnit.

Že by některá z divaček do roka a do dne začala s biatlonem?
Že by některá z divaček do roka a do dne začala s biatlonem?

Na trhu jsou nicméně venku permanentky na ta nejatraktivnější místa. V případě stadionu jde o tribuny A, B, D, ze kterých je přímý výhled na střelnici, start, průjezd či cílovou rovinku. Dále se pak nabízí vstupenky k tratím do sektoru F1/F2 nad tubusy a do sektoru H („Modříňák“), což je poslední stoupání před stadionem.

V uvedených sektorech také bývají umístěné velkoplošné obrazovky.

V případě prémiových permanentek na tribuny A, B, D činí cena 1800 Kč, cena permanentky k tratím pro sektory F1/F2 a G zůstává stejná jako při Světovém poháru sezony 2016/17, tedy 600 Kč. Fanouškům, kteří jsou držiteli průkazek ZTP/P se nabízí permanentky se slevou 50% a za symbolickou jednu korunu budou mít vstup do areálu Vysočina Areny děti do výšky 120 cm.

Výška 120 cm bude kontrolována při vstupu do areálu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud