11. února 2015 • 10:44

Bank už vymýšlí blbinky: Potkali jsme Vonnovou, asi slušně zapařila!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český lyžař Ondřej Bank se po svém těžkém pádu v nedělním sjezdu rychle zotavuje. V americkém Beaver Creeku, kde mistrovství světa koná, vyrazil s berlí na procházku a neodolal figuríně oblíbené domácí hvězdy Lindsey Vonnové, které propůjčil svůj stále pořádně „upravený“ obličej.



„Potkali jsme Lindsey, včera asi slušně zapařila,“ okomentoval Ondřej Bank na svém facebookovém profilu fotku, kde pózuje ve figuríně jako Lindsey Vonnová. Jeho tvář stále zdobí ošklivé šrámy, ale dobrou náladu český bojovník evidentně neztrácí.

Americká lyžařka je hlavní tváří domácího šampionátu, ani ona ale zatím neměla příliš štěstí. Získala „jen“ bronz v superobřím slalomu, ve sjezdu byla pátá a kombinaci ani nedokončila. Neúspěch na svahu, kde takřka vyrůstala, dokonce obrečela.

Vonnová byla také první lyžařskou hvězdou, která zareagovala na Bankův děsivý pád. Na svůj twitterový účet si napsala: „Modlím se za Banka, to byl hrozný pád.“ Tím dojala i Bankova otce Ivana, který o tom mluví v rozhovoru pro středeční deník Sport (elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »).

Ondřeje Banka propustili po hrůzném pádu z nemocnice
Ondřeje Banka propustili po hrůzném pádu z nemocnice

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud