11. listopadu 2008 • 16:00

Krásné lyžařky sundaly lyže i kombinézy

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO, VIDEO - Škoda, že závody jezdí v helmách a silných lyžařských kombinézách! Vždyť pod nimi je toho rozhodně spousta k vidění: dokazují to tyhle krotitelky nebezpečných svahů, které se nechaly vyfotit pro kalendář firmy Lange.



Julia Mancuso (24) – dcera mafiána

Julia MancusoFoto Internet

Vítězka slalomu na olympiádě v Turíně 2006 pochází z Rena, města neřesti a kasin v Nevadě. Právě zde se usadil její pozoruhodný otec Ciro – někdejší drogový dealer, který vybudoval velkou pašeráckou síť a do USA nechal léta dovážet marihuanu z Thajska a Mexika. V roce 1995 byl odsouzen na 9 let. Později byl ale propuštěn díky rozsáhlé spolupráci s úřady a začal podporovat kariéru své dcery.

Maria Riesch (23) – nejvyšší lyžařka
Maria RieschFoto Internet

Nejvyšší dáma sjezdového lyžování měří 181 centimetrů. Léto přineslo pro Němku, která vyhrála poslední Světový pohár v superobřím slalomu, řadu změn. Rozešla se s dlouholetým přítelem (hokejistou Marco Ludwigem) a přebarvila vlasy z blondýny na černo.

Resi Stiegler (22) – nosí tygří uši
Resi StieglerFoto Internet

Dcera rakouského olympijského šampiona »Pepi« Stieglera na své velké vítězství teprve čeká. Jezdí za USA, zemi, v níž se narodila a vyrostla. Proslavila se vyhraným soudním sporem s olympijským výborem, který jí zakázal startovat na OH v Turíně s jejím znakem – tygříma ušima na helmě.

Resi Stiegler je něžná, ale zároveň tvrdá slečna. Tohle video o tom svědčí.


Články odjinud


Články odjinud