31. ledna 2011 • 11:30

Verner o své lásce: Dává mi radost ze života!

Autor: bb, bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stojí v pozadí a trpělivě čeká, až se její milý po úspěšném závodě vypovídá. Sama byla o den dříve na jeho místě jako zlatá medailistka v soutěži tanečních párů na mistrovství Evropy. Také ona je důvodem, proč se Tomáš Verner znovu usmívá. Tmavovlasá Francouzka Nathalie Pechalatová.



Bronzovou medaili slavil Tomáš Verner do rána i s francouzskými krasobruslaři, kteří jej porazili. Na jejich oslavu byl zván, neboť životní partnerkou čtyřiadvacetiletého krasobruslaře je o tři roky starší Nathalie Péchalatová.

Ta v Bernu společně s tanečním partnerem Fabianem Bourzatem dosáhla na první velkou medaili a hned zlatou.

"Ale narozdíl ode mě moc stresu, než vyjeli na led, neměli. Celou sezonu byli o tři koňské délky lepší než ostatní, čekali na zlato. Já si medaili musel odskákat," dobíral si partnerku Verner.

Ten má po předchozí zpackané sezoně konečně zase důvod k úsměvu. "Udělal jsem změnu ve svém v životě," popisuje krasobruslař.

Nathalie Pechalat a Fabian Bourzat získali evropské zlato
Nathalie Pechalat a Fabian Bourzat získali evropské zlato

"Všichni mě podpořili, rodina, i Natálka, má drahá polovička, která tu vyhrála tance," pochvaluje si Verner, jenž už s krásnou Francouzkou chodí dva roky, což se mu dlouho dařilo úspěšně tajit.

"Náš vztah je trochu komplikovanější, ona je v Rusku, já v Kanadě, ale dává mi radost do života," dodává šťastně třetí muž letošního evropského šampionátu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud