11. července 2018 • 13:14

Ledecká v reklamě odpaluje šišky a skotačí ve vodě. Skluz jí neprošel

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z dvojnásobné olympijské vítězky Ester Ledecké je po famozním úspěchu na Hrách v korejském Pchjongčchangu reklamní hvězda. Nedávno účinkovala v propagačním klipu, který teď zaplavil české televize. Pro Coca-Colu si zahrála členku odvázané mladé partičky na prázdninách. A pořádně si to užila.



Sedla si za volant cool červeného minibusu a k fotce na facebooku připsala: „Jedu na prázdniny!! Krásné léto všem, všem, všem!“

Hvězda korejské olympiády během jara věnovala jeden den natáčení reklamního klipu jednoho ze svých sponzorů. Kolem Brandýsa nad Labem u jezera Lhota jezdila v autě, tancovala, na pláži klackem odpalovala šišky a před rozstřikovačem vody převedla „frajerský skluz“.

„Ten se ale do reklamy nedostal, byla smutná, že tam nebyl,“ usmívá se Ledecké manažer Viktor Valta ze společnosti Sport Invest. „Líbilo se jí to. Byla to sranda. Skákala na surfu do vody, odpalovala šišky. Řešili, kdo to bude dělat, ve scénáři to nebylo. A ona hned: Já! Já! Já! Já! Já!“

Na střípky z natáčení se podívejte na oficiálním facebooku Ester Ledecké.

Odpalování šišek si pak Ledecká hodně užila.

„Šiškovaná. Rozcvička na baseballovou sezonu. Všimněte si hráček v poli. Kdo je na první metě?“ napsala pak na facebook s odkazem na dvě dívky, které v imaginárním hřišti zevlují v plavkách.

Ledecká spolupracuje s Coca-Colou už od předminulé zimy. Po jejím olympijském triumfu její manažeři v současnosti jednají o nové smlouvě. Ve hře jsou i další partneři.

„Něco je už podepsaného, ale partner to uveřejní až na podzim, až se bude blížit sezona. Další smlouva je před podpisem,“ vysvětluje Valta.

Ester Ledecká se do bojových sportů vrhla naplno...
Ester Ledecká se do bojových sportů vrhla naplno...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud