29. ledna 2022 • 07:02

Red Bull Homerun: Závěr na šumavském Špičáku. Vrchol i s party

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to poslední jízda a bude stát za to. Aktuální ročník unikátní série Red Bull Homerun bude mít v sobotu derniéru na šumavském Špičáku. Bude to vyvrcholení adrenalinového dobrodružství, které v českých horách udělalo radost na pěti zastávkách.



Poslední lanovka, prázdná sjezdovka a pořádná rychlost. To je Red Bull Homerun. Ať už jste profesionál, fanda nebo nadšenec do zimních sportů, připravte si lyže a snowboardy. Teď je pro tuhle zimu poslední příležitost.

Po Ještědu, Špindlerově Mlýně, Peci pod Sněžkou a Dolní Moravě dorazil populární seriál i na Šumavu. Red Bull Homerun je hromadný závod, jehož koncept je jednoduchý - z vrcholu zasněženého kopce účastníci sprintují v lyžácích nebo snowboardových botech ke svému vybavení a vrhají se z kopce dolů. Žádné rozjezdy, žádné opakovné jízdy. První dole je vítěz!

Přímo v cíli na účastníky čeká zasloužený drink a rozjetá asprès-ski party…. To je přesně Red Bull Homerun, který se jezdí na horách od švýcarských Alp přes Skandinávii až po Hindúkuš v Pákistánu.

Poslední zastávkou je Špičák, registrace začíná už v 10 hodin, ve čtvrt na čtyři jede poslední lanovka nahoru a o půl hodiny později už se startuje. A všechno zakončí tradiční parádní párty v cíli.

PROGRAM NA ŠPIČÁKU

10:00 – 15:00 registrace, je potřeba potvrzení o očkování či prodělané nemoci a helmu, na které bude nalepeno startovní číslo

15:15   start poslední lanovky na start

15:45   start závodu

16:00   vyhlášení vítězů

AFTER PARTY

15:00 – 17:00 DJ Akvamen

17:00 – 18:30 Saxofrancis

18:30 – 21:00 N'zym

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud