7. května 2012 • 09:35

Krásné Slovenky jdou na věc: Sexyliga v ragby začíná!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0

Že je ragby malým sportem s nepříliš výrazným diváckým zájmem? Na Slovensku  se to dost možná v nejbližších měsících změní. Podle informací serveru cas. sk totiž naši východní sousedé chystají novou ligu, která především mužské fanoušky určitě přitáhne.



Milovníkům ženského půvabu spojeného se sportem by se již brzy měly přestavit čtyři opravdu netradiční týmy. Jejich členy totiž nebudou vymakaní borci, ale půvabné slečny.

A že odvážný projekt není jen z říše sci-fi, jasně dokazují v Košicích, kde jsou již  položeny první základy nového družstva.

Po vzoru zámoří to nebudou půvabná děvčata s oblečením příliš přehánět. Na úvodním tréninku v Košicích si to již vyzkoušelo prvních jedenáct dívek nově se rodícího týmu.

"Hledáme pěkná děvčata, které jsou také sportovkyně. Má to být spojení ženské krásy a půvabu se sportem," upřesnil Andrej Ružík, organizátor nové Sexyligy v ragby.

"Na Slovensku by měly vzniknout čtyři týmy, které budou mezi sebou soutěžit. Bude to směs sportu a show, protože součástí zápasů mezi jednotlivými týmy bude i koncert a diskotéka,"dodává pro cas.sk Ružík.

A kdy se mohou fanoušci na první zápasy těšit? Netradiční klání by měla sportovní scénu našich východních sousedů ozdobit už na podzim.



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud