18. listopadu 2016 • 18:00

El Clásico se blíží, vrchol fotbalového podzimu bude na DIGI TV

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Společnost DIGI CZ vlastní vysílací práva na španělskou La Ligu i anglickou Premier League a přímé přenosy z těchto atraktivních soutěží mohou v Česku sledovat jen zákazníci satelitní Nové DIGI TV nebo internetové DIGI2GO. DIGI CZ ale nechce ochudit o výjimečné fotbalové zážitky ani další sportovní fanoušky, proto nabízí programový balíček SPORT PLUS, který je možné pořídit samostatně.



Fanoušci, kteří mají internetovou televizi DIGI2GO, satelitní Novou DIGI TV nebo samostatný programový balíček SPORT PLUS, mohou 3. prosince odpoledne jako jediní sledovat v HD rozlišení největší svátek klubového fotbalu na světě v podobě zápasu mezi Realem Madrid a FC Barcelona známého jako El Clásico.

V ono odpoledne bude zapomenuto vše, co se v předchozích zápasech odehrálo, všichni se budou soustředit jen na dění na Nou Campu a atmosféra do sebe vtáhne fanoušky v ochozech i u televizních obrazovek. Duel El Clásico už léta přitahuje pozornost svou tradicí, napínavostí, kvalitou a také zvučnými jmény.

Na jedné straně Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez či Gerard Piqué. Na druhé Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luka Modrič a Sergio Ramos. Půjde o prestiž i o body do tabulky, které můžou na konci sezony rozhodovat. Každá, byť sebemenší chyba může být osudnou. A každý v Česku může tu atmosféru zažít a u fotbalového svátku na Nou Campu být prostřednictvím DIGI TV.

SPORT PLUS snadno a bez komplikací

K tomu, aby si fotbaloví fanoušci samostatný balíček SPORT PLUS od DIGI CZ s La Ligou a El Clásicem, Premier League a také s druhou anglickou nejvyšší soutěží Sky Bet Championship pořídili, nepotřebují měnit poskytovatele satelitní či internetové televize. Balíček SPORT PLUS si můžou pořídit samostatně a využívat jej vedle již stávajícího televizního připojení. Balíček je vhodný také pro ty, kteří si nechtějí pořizovat běžnou placenou televizi, ale mají zájem zaplatit si jen exkluzivní sportovní obsah. Nikdo jiný na českém trhu podobnou službu nenabízí.

„I když dnes není nikterak složité změnit poskytovatele televizních programů, je to pro řadu zákazníků stále bariéra, kterou vnímáme. Věříme, že zákazníci, kteří k nám teď přijdou jen kvůli našim sportům, nakonec zůstanou a pořídí si od nás celou bohatou programovou nabídku. Jsme totiž volbou s televizními programy pro celou rodinu a s nejlepším poměrem nabídky a ceny na našem trhu,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Fanouškům, kteří si balíček SPORT PLUS pořídí, odpadne starost o to, kde se dá sledovat špičkový fotbal v té nejlepší kvalitě, a zároveň se nemusí obávat obtíží a dodatečných nákladů při přecházení mezi operátory. Cena balíčku SPORT PLUS je 349 Kč měsíčně a získat jej lze prostřednictvím webových stránek www.digi2go.cz pro připojení přes internet nebo na www.novadigitv.cz pro připojení přes satelit. Zájemci mohou také kontaktovat zákaznické centrum na tel. čísle 533 427 533.

Exkluzivní programy DIGI Sport v balíčku SPORT PLUS

Hlavním lákadlem balíčku SPORT PLUS jsou programy DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD. Právě na nich se exkluzivně vysílá Premier League, Sky Bet Championship a španělská La Liga a bude tam k vidění i letošní podzimní El Clásico. Fanoušci špičkového tenisu se na těchto kanálech od nového roku navíc dočkají přenosů z prestižních turnajů ATP včetně závěrečného Turnaje mistrů v Londýně.

Doplňkový balíček Sport

Internetová DIGI2GO   Satelitní Nová DIGI TV
 ZÁKLADNÍ BALÍČEK BALÍČEK SPORT   ZÁKLADNÍ BALÍČEK BALÍČEK SPORT 
 60 kanálů (27 v HD) 8 kanálů (7 v HD) 70 kanálů (12 v HD) 10 kanálů (6 v HD)
 349 Kč 149 Kč 299 Kč 149 Kč

Samostatný balíček SPORT PLUS

 Internetová DIGI2GO Satelitní Nová DIGI TV
SPORT PLUS SPORT PLUS
15 kanálů (13 v HD) 15 kanálů (12 v HD)
349 Kč 349 Kč

Balíček SPORT PLUS ovšem nezahrnuje jen tři programy DIGI Sport s dominantním fotbalovým obsahem. Celkem s ním sportovní příznivci získají 15 převážně sportovních programů, naprostou většinu v HD rozlišení. Jeho součástí jsou kanály DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Arena Sport HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Golf Channel, ČT Sport HD a ČT 1 HD, ČT 2 HD a ČT 24.

Satelitní Nová DIGI TV i internetová DIGI2GO nabízí vedle samostatného balíčku SPORT PLUS i standardní balíček SPORT za pouhých 149 Kč. Ten je k dispozici jako doplňková nabídka k ZÁKLADNÍMU programovému balíčku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud