18. května 2018 • 00:00

Vysavače Miele slaví 90 let

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vysavač patří zcela jistě k nejpoužívanějším přístrojům v domácnosti. Málokdo by při pohledu na současný malý kompaktní přístroj uvěřil, že jeho předchůdce měl podobu ocelového hrnce z bezešvého plechu s vysokovýkonnou turbínou a mimořádně velkou prachovou nádobou. 



Přesně tak ale vypadal legendární model K, prapředek všech vysavačů Miele. Právě před devadesáti lety se začala psát historie jednoho z nejběžnějších domácích pomocníků značky, která se stala celosvětovým synonymem pro kvalitu a inovace.

Na moderní vysavače jsou kladeny vysoké nároky na hygienu, výkon, šetrnost k životnímu prostředí nebo životnost. Stejně jako ostatní přístroje Miele jsou i vysavače testovány na dobu životnosti 20 let, což nedělá žádný jiný výrobce. Tajemství úspěchu spočívá také ve vícestupňovém filtračním systému. Tvoří jej originální prachový sáček Miele HyClean a motorový a vzduchový filtr, jejichž dokonalá souhra zajistí vyfiltrování více než 99,9 % jemného prachu. Alergici na pyl a domácí prach ocení vysavač vybavený HEPA filtrem.

Jeden z historicky prvních vysavačů Miele, model A Jeden z historicky prvních vysavačů Miele, model AFoto Miele

Od roku 1927 se design i schopnosti přístrojů samozřejmě změnily, ale jedno vysavačům Miele zůstává: díky mimořádné kvalitě patří k nejlepším bojovníkům s prachem a dalšími nečistotami. To nejlépe dokazují přední příčky nezávislých spotřebitelských testů po celém světě, jimž právě Miele velmi často kraluje.

90 let existence vysavačů Miele si zaslouží oslavu. Oslavte to s námi spolu s jubilejním modelem Classic C1 Jubilee
Video se připravuje ...

V souvislosti s tímto významným výročím vám představujeme první z jubilejních modelů – lehký a energeticky úsporný podlahový vysavač Miele Classic C1 Jubilee pro komfortní vysávání za velmi příznivou cenu. Stejně jako ke všem ostatním sáčkovým vysavačům se i na něj vztahuje akce 5 let záruka při současném nákupu XXL balení sáčků. Vybrat si samozřejmě můžete i jiný model ze širokého sortimentu vysavačů Miele, ať už jsou to podlahové sáčkové či bezsáčkové, ruční, kartáčové nebo robotické přístroje. Jedno je totiž jisté – ať jsou vaše preference jakékoliv, s vysavačem Miele zkrátka nikdy neuděláte chybu.

www.miele.cz

 

 

 

Články odjinud


Články odjinud