19. října 2021 • 00:00

Chcete si zpříjemnit sportování? Zkuste si pustit audioknihu

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Deset let v Česku slaví největší platforma s audio příběhy Audioteka. Při té příležitosti představuje tisíce bestsellerů i horkých novinek. V katalogu objevíte také audioknihy v superprodukčním zpracování, kterému jsou vlastní špičkové herecké výkony a dokonalé zvukové efekty.



Napínavé detektivky a thrillery, komedie se skvěle vypointovaným humorem, biografie osobností nebo dobrodružné vyprávění. Nabídka titulů je mimořádně bohatá. Přinášíme vám tipy na audioknihy, které vedou v TOP 10 Audioteky. 

Jiří Havelka: Vlastníci

Dílo vzniklo podle scénáře úspěšného divadelního představení Jiřího Havelky Společenstvo Vlastníků. Stalo se Audioknihou roku 2020 v kategorii Dramatizace. Zcela oprávněně. Precizní herecké výkony naplno vyznívají díky skvělému zvuku a originálním audio efektům. V hlavních rolích excelují Jiří Lábus a další hvězdy v čele s Tatjanou Medveckou, Terezou Dočkalovou nebo Petrem Čtvrtníčkem.  

Foto archiv Audioteka CZ

Tim Weaver: Údolí mrtvých

Sedmnáctiletá Megan Carverová – ambiciózní jedničkářka a vzorná dívka ze šťastné rodiny – uteče z domova a je už více jak půl roku nezvěstná. Soukromý vyšetřovatel David Raker, který se specializuje na pátrání po pohřešovaných osobách, zakusil ztrátu blízkého člověka. Ví, že ta nejtemnější tajemství bývají pohřbená velmi hluboko. Jaká jsou ta Maganina? Dopátrejte se v napínavém příběhu namluveném Igorem Barešem.

Foto archiv Audioteka CZ

Charlie Engle: Ultramaratonec

Kvůli drogám se postupně propadl až na dno společnosti. Pak mu ale do života náhle vstoupila jiná vášeň, která mu zachránila život. Běhání. Charlie Engle se dostal mezi světovou špičku extrémních běžců. Dokonce jako první přeběhl se dvěma kolegy Saharu. Jak to ale v životě bývá, i v jeho případě přišel další zásadní zvrat – vězení. Vyslechněte si příběh muže, který dokázal to, co se na počátku zdálo nemožné. Vypráví Michal Jagelka.

Foto archiv Audioteka CZ

Jaroslav Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka

Náš poslední tip patří kolekci všech 13 CD, které v roce 2008 vydal Supraphon. V audioknize navíc objevíte nahrávky Ference Futuristy z roku 1936, Divadla Větrník z roku 1946 a exkluzivní záznamy s Janem Werichem. Pořiďte si jedinečnou ochutnávku Haškova díla, která potěší skalní fanoušky i ty, kteří Švejka dříve neznali. V jedinečném a humorném přednesu Jana Wericha a dalších skvělých interpretů.

Foto archiv Audioteka CZ

U každé audioknihy najdete ukázku zdarma. To abyste měli ještě před zakoupením jasno, že vám zpracování vyhovuje. Pak už posloucháte v aplikaci Audioteka, která má řadu užitečných funkcí. Například díky podpoře Apple Car Play a Android Auto si příběhy vychutnáte i během dlouhých cest.

Více na www.audioteka.cz 

Články odjinud


Články odjinud