15. května 2023 • 00:00

Vivo X90 Pro: Vyrazte na příští trénink s králem mobilní fotografie v kapse

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Užívejte si naplno každý okamžik nové sportovní sezony a vrhněte se vstříc novým úspěchům při tréninku i závodech. S nejnovějším fotomobilem vivo X90 Pro zachytíte každý okamžik svého aktivního životního stylu v jasných a ostrých barvách, ať už budete záběry pořizovat ve dne, či v noci.



Nedílnou součástí aktivního životního stylu jsou dnes chytré telefony, se kterými často sportovci měří svůj výkon a také fotí nebo natáčí úspěchy během tréninku. Není přitom důležité, zda jde o cyklistiku, týmové sporty nebo pravidelný výlet do posilovny. V každé situaci vám bude stát po boku nový smartphone vivo X90 Pro, se kterým můžete dát sbohem rozmazaným a nekvalitním fotkám nebo tmavým šmouhám na videu. Vy budete v pohybu, ale vaše záběry budou vždy dokonale jasné a ostré.

Tento výjimečný fotomobil je totiž navržen tak, aby pořídil dokonalé snímky za každé situace – při ostrém jarním slunci, v tmavé místnosti, při tréninku brzy ráno i pozdě večer, kdy ještě nepanují ty nejlepší světelné podmínky. A především kdykoliv, kdy jste vy a vaši přátelé v pohybu. Mimořádné fotografické schopnosti mu propůjčuje velké oko umístěné na zadní straně telefonu, které skrývá trojici fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejvyšší kvalitu každého záběru. Nabídne také vyšší citlivost na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a širokou škálu možností nastavení fotoaparátu pro zajištění těch nejlepších fotek i videí.

Foto vivo Tech GmbH

Za zmínku určitě stojí funkce Zero-Shutter-Lag Motion Snapshot, která dokáže nejen při sportu zachytit pohyb s nulovým zpožděním a jednoduše tak na každém záběru doslova zmrazit veškerý pohyb i při slabém osvětlení. Tuto schopnost má vivo X90 Pro díky speciálnímu čipu vivo V2, který využívá schopnosti umělé inteligence pro vylepšení všech záběrů. Starosti vám nemusí dělat ani nedostatek světla. O výjimečnou kvalitu fotek a videí pořízených při špatném osvětlení, nebo dokonce v noci, se postará noční režim pro nahrávání videa v kvalitě až 4K nebo speciální režim Night Sports Mode, který využívá umělou inteligenci v kombinaci s dalšími funkcemi pro lepší detekci všech okamžiků a dokonale ostrý záběr.

Foto vivo Tech GmbH

Výkon a výdrž nejen pro zábavu po tréninku

I ti největší sportovci ale potřebují také pravidelně relaxovat, aby si jejich tělo odpočinulo a svaly dostaly šanci regenerovat. V takových chvílích je ideální vytáhnout telefon a pustit si oblíbený seriál nebo mobilní hru. Nový vivo X90 Pro si hravě poradí i s těmito výzvami díky svým dvěma procesorům a vysokému výkonu. Na jeho velkém 6,78palcovém zakřiveném displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz bez problémů rozjedete i ty nejnáročnější herní tituly. Starosti vám nemusí dělat ani přehřívání telefonu v momentě, kdy telefon skutečně dostanete do vysokých otáček – díky inovativní konstrukci rámu a větší chladicí komoře bude mít smartphone vždy optimální teplotu.

Všichni uživatelé s aktivním životním stylem navíc rozhodně ocení mimořádně rychlé nabíjení tohoto smartphonu. Bez nadsázky je možné říct, že vivo X90 Pro dokážete nabít dřív, než dokončíte sprchu po tréninku. Díky rychlému nabíjení pomocí adaptéru 120W Dual-Cell FlashCharge získáte v rychlém režimu 50 % kapacity baterie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut. Smartphone také podporuje známé 50W bezdrátové nabíjení FlashCharge, které bylo představeno u loňského modelu X80 Pro.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech. Nový smartphone vivo X90 Pro zakoupíte u maloobchodních prodejců za cenu 26 999 Kč.

Foto vivo Tech GmbH

 

Články odjinud


Články odjinud