11. února 2009 • 17:12

Opilý travestita Alfredsson má z ostudy kabát

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE- Ottawský kapitán Daniel Alfredsson má pořádný průšvih. Světlo světa spatřily fotografie na kterých je značně společensky unaven a navíc oblečen do růžových minišatů. Poprask má zřejmě na svědomí průšvihář Ray Emery.



Čas od času se objeví fotografie nějakého fotbalisty či hokejisty, který se nachází v nějaké nelichotivé situaci. Obrázky Daniela Alfredssona jsou ovšem z kategorie přímo extrémních.

Opilý Daniel Alfredsson v dámských šatechFoto Internet

Fotografie, které přinesl portál tn.cz unikly údajně z profilu na Facebooku Raye Emeryho. Tenhle zlobivý chlapec se tedy postaral o další skandál. Alfredsson vypadá na fotografiích přinejmenším komicky a je nad slunce zřejmé, že snímky nikdy neměly přijít na veřejnost.

Opilý Daniel Alfredsson v dámských šatechFoto Internet


Kromě opilecké travesty jsou na profilu Raye Emeryho zachyceni i další bývalí spoluhráči z Ottawy, kteří tak mají o důvod více být na svého exgólmana nakvašení.

Podobnou zkušenost jako Alfredsson má i český zástupce v NHL, torontský útočník Jiří Tlustý. Ten nechal na veřejnost uniknout své nahé fotografie, čehož následně hořce litoval.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud