27. července 2009 • 04:00

Trenér Kozák opět zaútočil. Na kolegu trenéra!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Češi s ním mají zlé zkušenosti, košický trenér Ján Kozák starší (55) ale své ataky zdaleka nesměřuje jen k nenáviděným konkurentům od souseda. V sobotu během zápasu slovenské ligy Košice – Nitra (0:1) totiž napadl trenéra brankářů soupeře Igora Mesároše (26)!



Českého trenéra Bičovského nazval šišlavým debilem, slovně napadal i Komňackého – shodou okolností oba v době, kdy vedli Ružomberok. Špatné zkušenosti s ním má i Vrba z doby, kdy vedl Žilinu, toho posílal, ať táhne domů.

Všichni tři (k jeho spokojenosti) už trénují v Čechách, hrubiánské chování Kozáka ale pokračuje. Poslední obětí je Mesároš, jenž musel být ošetřen v nemocnici.

„Semlelo se to rychle. Na chodbě mě tréner Kozák bezdůvodně napadl. Chytil mě za hlavu a obouchal mi ji o stěnu. Bolel mě krk i hlava, upadl jsem do bezvědomí,“ tvrdí napadený Mesároš.

Kozák se tak opět podívá před slovenskou disciplinárku. Je nepoučitelný, naposledy řádil v březnu. Tehdy po prohře v Trnavě 1:2 zaútočil i na novináře.

„Budu vás bít! Já to umím! Budete chodit na fotbal posraní!“ křičel rozzuřený kouč. Slovenská liga má na trenérské lavičce Košic blázna, který nemá ani v mezinárodním měřítku konkurenci!

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud