13. srpna 2009 • 19:25

Kanonýr Bentley řídil opilý. Rozstřelil své nablýskané porsche!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglická fotbalová superstar David Bentley (24), který je považován za nástupce Davida Beckhama, řídil opilý! Své černé Porsche 911 "poslal" do sloupu veřejného osvětlení. Okamžitě byl zatknutý a čeká ho trest!



Velká naděje anglického fotbalu David Bentley z Tottenhamu Hotspur hodně uletěl. Sedl v noci za volant v podnapilém stavu a svoje černé Porsche 911 za 90 tisíc liber (cca 2 700 000 Kč) nabořil do sloupu veřejného osvětlení. Později bylo zjištěno, že třikrát překročil rychlost. Okamžitě byl zatknutý a jeho klub informován. Se zprávou přišel britský The Sun.

"Měl bych se omluvit mému klubu a všem těm, kteří mě podporují a fandí mi. To co jsem provedl je naprosto neakceptovatelné a jsem si vědom toho, že jako profesionální fotbalista mám povinnost se chovat zodpovědně a reprezentativně," reagoval hráč na celý skandál kolem jeho osoby.

"Jsem nesmírně šťastný, že nikomu se nic nestalo. Tento incident považuji za jakýsi osobní budíček," dodal fotbalista.

K nehodě došlo, když se Bentley vracel zpět domu. Policii přivolal jeden z místních obyvatel, který uslyšel velkou ránu.

Nejvíce zkrat tohoto talentovaného útočníka rozzuřil manažera Harry Rednappa, který se ho zoufale snaží prodat do Aston Villy. Plánovaný transfer může být nyní v ohrožení.

Křídelní útočník přišel do klubu z Blackburnu za rekordních 15 milionů liber (cca 450 milionů korun) minulé léto, ale většinu sezony strávil pouze na lavičce.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud