8. února 2012 • 12:11

Navrátilová ukázala svoji lásku na Oscarech. Už jsou svoji?

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
12
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co na tom, že je mezi nimi věkový rozdíl sedmnácti let. Legendární tenistka Martina Navrátilová si se svojí přítelkyní, osmatřicetiletou Julií Lemingovou stále výborně rozumí. Poslední snímky z vyhlášení sportovních "Oscarů" v Londýně to jasně potvrzují.



Devětkrát vyhrála česká rodačka Martina Navrátilová slavný Wimbledon, doma má osmnáct grandslamových trofejí, v minulých letech se úspěšně vypořádala i s rakovinou. Tou skutečnou výhrou ale pro ní pravděpodobně je právě sympatická Lemingová.

Při vyhlášení cen Laureus, kterého se zúčastnila i další Češka Petra Kvitová, totiž ostře sledovaný pár ukázal, že vzájemná láska je stále veliká. Něžné dotyky či zamilované pohledy toho byly jasným důkazem.

Navrátilová se s bývalou ruskou miss seznámila již v roce 2009 a už tehdy se o nově rodící se vztah hodně zajímala media. Důvodem kromě popularity české tenistky byla i tajemná minulost Lemingové.

Ta měla v roce 2005 poměr s francouzským bankéřem Eduardem Sternem, který byl zavražděn při sadomasochistických hrátkách. Zabít ho údajně měla jeho milenka.

Petra Kvitová a Martina Navrátilová před originálem trofeje pro vítězku Wimbledonu - jméno Kvitová je na něm (zatím) jednou, to Navrátilové devětkrátFoto Facebook (Petra Kvitová)
Tím však celá věc nekončí. Lemingová měla se svým milencem syna, který za nevyjasněných okolností zemřel v pěti měsících. Za jeho smrtí prý stojí jeho bulharská chůva, která po incidentu zmizela. Případ byl následně odložen.

Tyto události však na součastném štěstí obou dam nemohou nic změnit. Jak konečně potvrzují i zásnubní prstýnky na rukou, které nahrávají spekulacím, že Navrátilová se s Lemingovou již před nějakou dobou zasnoubila.

Tenisová legenda měla vůbec k úsměvům důvod. Poté, co se jako členka poroty zúčastnila vzpomínaných "Oscarů", vyrazila do slavného All England Clubu  natáčet pro CNN spolu s Petrou Kvitovu dokument.

Společné foto hvězd
Společné foto hvězd

Vstoupit do diskuse
12
Články odjinud


Články odjinud