22. června 2012 • 17:30

FOTO: Dovádění ve vlnách... Tak zapomíná na zklamání van der Vaart

Autor: jab, čas.sk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

V těchto dnech měl být ještě v Polsku a bojovat s národním týmem ve vyřazovacích bojích EURO. Tři prohry ale vystavily Oranjes stopku a záložník Rafael van der Vaart své plány přehodnotil. Spolu s manželkou Sylvií vyrazil zapomenout na neúspěch do slunného letoviska St. Tropez.



Měli být jedním z největších favoritů na zlato a jistým účastníkem semifinále, s ME se ale Nizozemci rozloučili už po základní skupině. Ve skupině smrti v konkurenci Německa, Portugalska a Dánska nezískali ani bod šampionát pro ně skončil fiaskem.

Rafael van der Vaart sice patřil k lepším v nizozemském týmu, na šampionátu vstřelil jednu branku, očekávání ale stejně jako jeho spoluhráči nenaplnil. Trenér Marwijk navíc posílal hvězdného záložníka do hry pouze jako střídajícího hráče, 90 minut odehrál jen v posledním zápase s Portugalskem.

I proto tak záložník Tottenhamu nebude vzpomínat na EURO v dobrém. Ještě že má manželku Sylvii, která ví, jak svého muže odreagovat. Spontánně zařízená dovolená na riviéře v malebném ST. Tropez prý vzešla z její hlavy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud